9.12.2014

9th

Yhdeksäs päivä aloitetaan hieman haikein mielin. Löysin muutamaa muuttonyssykkää purkaessani New Yorkista ostamani kuusenkoristepingviinit ja Salzburgin joulutorilta hankkimani koristekuuset.


Olen aina tuonut joulufiilistelyreissuiltani vähintään yhden joulukoristeen. Oli aika jolloin 'köyhän hopea' valtasi mielen. Se oli sitä valkoisella ja hopealla leikittelyn aikaa. Tänä vuonna kuparin sävy kutittaa mieltä ja sitä on kotiin ripoteltukin sinne tänne.

Tekisi mieli koristella kotia runsaammin joulukuosiin, hankkia se joulukuusi ja valmistautua joulunviettoon kotona. Mutta jälleen kerran väliaikaiskodin tilanne vaikuttaa omaan fiilikseen. Tähän mennessä olin jo toivonut tämän loppuvan mutta edelleen kaikki on ikään kuin on hold. Joulukoristeista lähes kaikki on pakattuna varastoihin. Ja juuri mitään en haluaisi tähän kotiin enää hankkia. Mennään siis lähinnä ikkunatähdillä, kynttilöillä ja kukilla. Joulua emme halua tässä kodissa viettää, joten pientä huonekuusta kummempaa ei täällä nähdä. Jouluksi pakkaamme pienen karavaanimme ja karkaamme maalle joulunviettoon. 
Sitä odotettua päivää kun pääsen muuttolaatikot joulukoristeineen varastoista purkamaan, ei voi edes kuvitella.   

Jouluihminen ei tänäkään vuonna pääse kotonaan revittelemään, how sad is that? 
Yritän edes vähän... On ne toisaalta kauniita, pelkät kynttilätkin. 

Ihanaa joulukuun yhdeksättä kaikille! :)


ps. huominen vielä aikaa osallistua arvontaan!

8 kommenttia:

 1. Juuri onnittelin Anna-siskoani joten muistanpa heittää onnet tännekin! Nimipäiväonnea Anna! :)

  Sulla on tuo TineK pöytä... Haaveissa vain, haluan myös. Ja nyt vielä enemmän! Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olinkin täysin muistamaton asiasta ennenkun puhelin alkoi piippailun aamulla. Nimipäivät unohtuu aina!
   Kävin pelastamassa ystävältäni tuon pöydän joka ei löytänyt sille paikkaa kodissaan. Eikä hänen asiakkaansaollut myöskään löytänyt omastaan. Ei se meillekään tänne mahdu kunnolla, mutta mulla on sille ajateltua paikka uudessa kodissa. En siis jättänyt tätä "kierrätystilaisuutta" käyttämättä! En ole raaskinut maksaa siitä sellaisia alkuperäishintoja millä sitä myydään vaikka haaveissa on ollut pitkään jo. Ihana on! <3

   Poista
 2. Kaunista!
  Mietin sitä arvontavoittoa että missä olen Jo Malonesta juurikin lukenut... Home via Laura blogissa ja Instassa näkyy aina silloin tällöin Jo Malone kynttilä. Niin kauniita ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsikka :)

   Joo olen huomannut että meillä on Lauran kanssa monessa asiassa hyvin samanlainen maku, etenkin kynttilöissä ;) Jo Malone on Suomessa tuntemattomampi mutta mulle vähän liiankin tuttu... Lontoossa asuin liikkeen yläpuolella :D

   Poista
 3. Kivoja kuvia! :) Ihania kynttilöitä. Varmasti ei ole samanlaista joulufiilistä viettää joulua nykyisessä kodissa, mutta onneksi ensi jouluna olette jo ainakin uudessa talossa, jolloin on varmasti ihan eri tunnelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole fiilistä tässä kämpässä ei, mutta se ihana fiilis syntyy varmasti kun ollaan kaikki yhdessä, oli se sitten missä tahansa. Tyllerön isovanhempien luona maalla se viimeistään tulee :)

   Poista
 4. Kaunis tunnelma ainakin kuvista välittyy. Perhe ja yhteinen aika on joulussa tärkeintä, ensi vuonna sitten koristelet jo omaa ihanaa kotia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin samaa mieltä, yhdessäolo on tärkeintä <3 Monet muut asiat on toisarvoisia.

   Poista