4.12.2014

4th

Meidän piti tänään minimiin kanssa ajella päiväksi viimeisillään raskaana olevan ystäväni luo. Lähetin illalla vielä myöhään viestin vointia kyselläkseni ja varmistaakseni treffejä. Hyvä että varmistelin, vastaus tuli nopeasti. Olivat synnärillä jo käynnistystä odottelemassa, vesien mentyä jo aiemmin kotona. Huisin jännää! <3 Vitsailtiin kesän kynnyksellä että me saimme pääsiäispupun ja heille saapuu oma pieni joulutonttu. Pieni tonttupoikahan sieltä nyt syntyi, muutama päivä ennen laskettua aikaa!

Meidän suunnitelma vaihtui kotipäiväksi. Ihanaa sekin! Lakananvaihto olikin raskain puuha mitä tähän aamuun keksin :) Ärsyttävien kotitöiden listalla top kolmen joukossa. Varsinkaan superkingsize-kokoisen täkin tunkeminen pussilakanaan ilman apua ei ole mielipuuhiani.
Nämä lakanat vaihdan aina kuitenkin mielelläni. Näiden lakanoiden thread count on törkeän ihana, 800. Ainoat laatuaan meillä, suorastaan pyhälakanat! :) 
Jo siitä lukemasta tietää sukeltavansa unelman pehmeään settiin. Onko parempaa kuin puhtaat vitivalkeat lakanat? Joulunpunainen lisä pääsee sänkyyn vain joulukuussa. Juuri sopivalla annostuksella. Näissä unet on huippusuloisia ;) 


Tänään heräilin tähän (tai sitä ennen olin herännyt minimiin käännellessä nenääni kuin volyyminappulaa). Muistan kuinka viime vuonna jouluaamuna yötöistä tullessani, ennen uneen vaipumista soitin pikkuiselle masun läpi juuri tätä laulua. Olin myös työvuoron päätteeksi piipahtanut Naistenklinikan puolella varmistamassa että kaikki pienellä kunnossa koska oma vointi oli vähintäänkin ollut yön aikana surkea. Verenpaineet temppuilivat niin alhaisissa lukemissa että ihan pienimpien lasten arvoja hätyyteltiin.
Kaikki oli kuitenkin hyvin <3 
Oma kroppa vain hälytti yötyön mielipuolisuudesta siinä tilassa. Never again.
 

14 kommenttia:

 1. Totta, palkitseehan se :) Ihan mietiskelin äsken että todellako tein postauksen lakananvaihdosta!? :D Todellista glamouria tähän joulukuun neljänteen päivään!

  VastaaPoista
 2. ^ :)) Mutta sanoithan että joulukalenteripostailut liittyy teidän päiviin. No, tänään on lakananvaihtopäivä! Samalla inhokkilistalla myös mulla... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on niin totta! Ja pidän lupaukseni jokapäiväisestä postailusta! :D Vaikka sohvalla makoilisin (as if) teen siitä postauksen, joulukalenterin hengessä!

   Poista
 3. Anna, yksi syy siihen miksi tykkään sun blogista on se, että aihealueet vaihtelee. Ainutlaatuinen postaus tämäkin! :) Jatka samaan malliin! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voi kiitos muruseni <3 Yritän olla sanojeni mittainen ja viedä haasteen loppuun! :)

   Poista
 4. Sorry darling, but don't have a clue how to read your language :)

  VastaaPoista
 5. Täälläkin vaihdettiin tänään lakanat ja olinkin jo odottanut pellavaisia ihanuuksiani takaisin pesusta, muuten koko homma on kyllä todella epämiellyttävää puuhaa :) Tosin ihaniin puhtaisiin lakanoihin on aika kiva kömpiä! ja ihania vauvajuttuja siellä siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että ne pellavaiset olis unelmat täälläkin! Mutta en saa Suomesta tuohon brittikokoiseen jättipeittoon niin isoja pussilakanoita... :( Ja kaikki mitä olen briteistä löytänyt, ovat olleet hinnaltaan pilvien korkeuksilla... Joten toistaiseksi haaveissa vain. Mikähän joulupukki kuulisi tämän toiveen?

   Poista
 6. Onpas kivat lakanat :) Tykkään kaikista muista kotitöistä oikeastaan, paitsi lakanoiden vaihtamisesta ja mattojen puistelusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Imurointi on kamalaa! Tämä taitaa olla hyvä kakkonen... :)

   Poista
 7. Ihanaa, jouluvauva ♡ onnea sinne tuoreelle perheelle.
  Mikä siinä lakanan vaihdossa onkin ärsyttävää? Varsinkin kun illalla on ihana kömpiä pehmoisen puhatisiin lakanoihin. Joku laiskuus se ainakin mulla vetää voiton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kömpiminen niihin lakanoihin on hyvä pitää tiukasti petausvaiheessa mielessä... Ei polta pinnaa niin pahasti :) Mulla on ainaki aina sekaisin miten päin peitto mihinkin tulee, on niin melkein samanmittaiset sivut. Aina onnistun ensin tunkemaan väärinpäin :D

   Poista