11.12.2014

11th. Arvonta suoritettu.

Pari päivää sitten lapsosen nukkuessa kasaamani jouluinen 'alttari' oli lyhyt ilo. Ei mennyt kuin tovi kunnes pieni tutkimusmatkailija herättyään löysi pöydän luokse. Ja vaikka kuinka ajattelin että kärsivällisesti nostan murun pois ja yhdessä katsotaan ja kosketaan ja mitä-näitä-muita-hyviä-päätöksiä-onkaan,  valvovan silmän skaala ei aina ole 360 astetta. Luovuin periaatteistani olla nostelematta tavaroita pois käden ulottuvilta, noh, aika nopeasti. Hieman hazardia pitää seisomaan nousevan ja askelia tapailevan lapsosen ulottuvilla pöytää jonka pöytälevy on lastattuna lasitavaroilla ja pikkuliekeillä... eikä ole edes rungossaan kiinni.
 Oh well, I had my xmas moment :)Tänään, joulukuun yhdestoista, arvonnan voittaja on selvillä! Arpoja oli jaossa kokonaiset 78! Ihanasti osallistuitte ja löysinpä samalla monta uutta ihanaa blogia seurattavakseni. Random.org auttoi arpomaan voittajan. 
Jo Malone lähtee tuoksuttamaan kotia Merville! Laitan sähköpostia asap, olethan kuulolla jotta saadaan kaunis paketti pian postiin. Onnea ja ihania tunnelmia!  

3 kommenttia:

  1. Voihan että, ohi meni. Olisi ollut niin mahtava voitto!
    Onnea voittajalle kovasti! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa!!!! Kiitos paljon ja ihanaa joulun odotusta. :)

    VastaaPoista