20.12.2014

20th

Kynttilät palaa, kaneli tuoksuu. Uunissa paistuu kanelipullia, torttuja ja pipareita. Anoppi vauhdissa. Vihdoin ollaan mummolassa joulunvietossa, tätä on odotettu. Luntakin on, ja vähän pakkasta. Niin kaunista. 


Ihan näin kauan ei matka tänne kestänyt. Tänä aamulla herättiin Tampereella, välietappina toimi hotelli Villa. Ihan kiva ja tunnelmallinen, putiikkihotellimainen.

 
Kaapissa oli lojunut hotelliyöhön oikeuttava lahjakortti keväästä asti. Meidän tapaan se käytettiin jälleen 'ajoissa', olihan se sentään tämän vuoden loppuun asti voimassa. Silmissä kiilui runsas hotelliaamiainen ja ihana oli myös treffata Tampereen ystäviä illallisen merkeissä. Paljon puhuttu joulutori tuli nähdyksi vain auton ikkunasta, harmi. Olisin halunnut käydä katsastamassa paremmin ja käydä kaupoillakin, mutta pikku prinsessan uinuessa kauneusuniaan ajelimme vain torin ohi.

Huomenna kuusimetsään. Nyt puusaunan kautta unille. 
Öitä!6 kommenttia:

 1. Oi, kuulostaa aivan ihanalta <3
  Tunnelmallista ja rauhallista joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä jos missä pääsee tunnelmaan <3
   Kiitos Reetta, samoin teille! :)

   Poista
 2. Oi ihanaa! Harmi kun ette ehtineet pistäytyä torilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano muuta! Aamu oli niin kaunis säänkin puolesta, just otollinen tuollaiseen joulufiilistelyyn :) Ensi vuonna sitten, näytti niin kivalta!

   Poista