7.12.2014

7th

Hauska viikonloppu lähenee loppuaan. Juuri vilkuteltiin heipat ihanille viikonloppuvieraille. Perjantaina oli 'Korkkarit kattoon' meininki Kaija Koon keikalla Hartwall Arenalla. Mentiin sinne ilman sen suurempia odotuksia vaikka jotain toki kannattaa odottaa artistilta joka myy Areenan päivässä loppuun. Mulle Kaija Koo liittyy vahvasti menneisiin, au pair aikoihin. Silloin suomityttöjen kokoontumisissa soi Kaija. Oi niitä aikoja.
Mutta aikamoisen shown räväytti nainen ilmoille. Aika mimmi. Suomen Cher. Liza Minelli. If you know what I mean... 
Kaunis nainen. Rietaskin. Ja selvästi onnellinen.


Viikonloppu on sisältänyt kaikkea kivaa ja jouluista, lauantai ja sunnuntai mentiin aikalailla lasten ehdoilla. Linnan juhlat ihasteltiin ja päästiin käväisemään Kaapelitehtaan tungoksessakin, Ornamon Designjoulumyyjäisissä. Ensi viikonloppuna aloittaa Kaapelin Joulu joka tavallaan korvaa Vanhan Ylioppilastalon Joulutapahtuman. 

 
Tänään on ihmetelty Helsingin jouluvaloja ja joululahjoja pukinkonttiin hankittu. Helsinki on jouluvaloineen yksinkertaisuudessaan kaunis. Stockan jouluikkunakin on vihdoin kunnolla katsastettu. Jouluikkuna oli oman lapsuuteni Helsingin reissujen kohokohta.

On nämä ihanien kanssa vietetyt viikonloput voimaannuttavia, taas jaksaa.

 7 kommenttia:

 1. Ai ai, mitä jouluvaloja. Olisikohan pitänyt käydä kuitenkin joulukuussa Helsingissä?

  Sinulla hyasintit ovat täydessä kukassa. Itse vasta haaveilen moisista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne valot kauniit mutta toki voisi enemmänkin suuren maailman tyyliin panostaa :D Kun täällä on muuten niin pimeää!
   Hyasintit sai tänään lähteä, vaikka kauniit ovatkin. Mutta kun kasvattavat varttansa kaatuilupisteeseen... Ne on mun mielestä kauneimmillaan vielä nuppuisina :) Mutta kestäviä ovat, tähän pisteeseen vei kaksi viikkoa.

   Poista
 2. Oi tuli Suomi-ikävä. Meillä oli eilen suomalaisia iso porukka koolla, hauska ilta! Nyt on vähän väsy... Hyvää yötä sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hauskalta teilläkin :) Väsy kertoo onnistuneista kemuista!

   Poista
 3. Keikka ja nuo Stockan valot. <3<3<3 Kaija veti upean setin ja Antinkaan housut eivät ratkenneet. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä upea setti! Hauskana yllärinä vierailevat tähdet :)

   Poista