12.12.2014

12th

Makupaloja Rocky Road pajalta. Tänä vuonna joulun herkkutuliaisiin eksyi piparminttusuklaata, turkinpippurilakuja, susupaloja ja suolapähkinöitä. Ja tietenkin vaahtokarkkeja. Nämä eivät todellakaan ole terveellisiä herkkupaloja. Tänä vuonna jätin suosiolla kuivatut marjat ja muut sen tyyppiset, liian terveeltä kuulostavat jutut pois. Pelkkiä heart attack elementtejä sisältävät siis. But damn those are gooood! 

Aikomus oli askarrella itse kortit purnukoihin mutta aika ei yksinkertaisesti riittänyt. Sopivasti vierailin Jennin kivassa blogissa josta löysinkin teemaan sopivat herkkumerkit. Ajatus liimata ne vielä mustalle pahville kariutui kuivuneeseen liimaan. Yet another note to self: tsekkaa liimatuubit ja teippivarastot ennen joulua. Mutta toimi ihan näinkin, tarpeeksi ryhdikkäinä tulostuivat ihan normi A neloselle! Kiitos näistä Jennille!

Meidän minikaravaani lähtee kotikonnuilleni Etelä-Karjalaan viikonlopun viettoon! Huomiseksi sinne on luvattu lunta! Jippii! Ihanaa viikonloppua! :)
9 kommenttia:

 1. Wow! Miljoonat kiitokset inspiraatiosta! Aivan ihania, todellakin!

  VastaaPoista
 2. Slurps! Ei ehkä terveelisiä keholle, mutta ehdottomasti mielelle ja kaikille aisteille! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään tuntuu että epäterveellisyyden korostaminen mainospuheissa on jotenkin out, miksiköhän...? :D
   Toisaalta nää on todellisia terveyspommeja. Suklaa on hyvä sydämelle ja mielelle! Ja salmiakki ja lakritsi nostaa matalaa verenpainetta... ;) Käänteisiä superfoodeja!

   Poista
 3. Kiitos samoin Saija! Täällä on lunta ja huomenna luvattu kunnon pyryä! Ai jai :))

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Jouluna (ja joulua odotellessa) saa nappailla makeaa kaikenlaiseen nälkään! :)

   Poista