2.12.2014

2nd


Postipoika toimitti aamulla ihanan paketin pikkuneidille. Joulukalenterin toisesta luukusta paljastuukin pari ihanaa kirjavinkkiä. Itse odotin kuin kuuta nousevaa Teresa Välimäen ja Johanna Lindholmin Hyvää Joulua -kirjan julkaisua. Se on siitä lähtien ollut päivieni jouluinspiraation lähde. Selailen sitä päivittäin, tänäänkin glögilasillisen kera kun pikkuinen päiväuniaan nukkui.
Täynnä kauniita kuvia ja loistavia reseptejä.

Minimii puolestaan sai lahjapaketista äidinkin iloksi hauskan kirjan, Mauri Kunnaksen Joulu. Lyhyt, kestävä ja ihanat kuvat. Katselukirja miellyttää äidin ja tyttären silmää ja neiti tykkäsi kovasti katsella kuvia. Paketista kuoritui myös Kunnaksen Joulupukki. Vaikka vielä en henno antaa pikkuisen itse Joulupukkia katsellakaan, siitä tulee varmasti kestosuosikki tuleviin joulunaikoihin. Omia suosikkejani lapsuudesta onkin juuri Mauri Kunnaksen Koiramäet. 


Mistä joulu on tehty? 

Me lähdetään tästä Vauvaklubin joulukahveille :) 
Ihanaa päivää kaikille!

8 kommenttia:

 1. Vauvaklubi? Kuulostaa hauskalta! :)
  -Senni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauvaklubi on pari kertaa viikossa Espoossa, Haukilahden avoimessa päiväkoti Kaislikossa. Kaikki alle vuoden ikäiset tervetuloa :) Ihana paikka, me yritetään käydä säännöllisen epäsäännöllisesti.

   Poista
 2. Rakastan Mauri Kunnaksen kirjoja. Sivujen tutkimiseen voi käyttää tunteja, niissä on piilossa vaikka mitä hauskaa.

  VastaaPoista
 3. Oi kuinka ihana kirja! Ei yhtään ihme, jos sitä usein selailet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ihailen ja kaikki vieraatkin, ihana jouluun keskittyvä kirja pitkäastä aikaa markkinoilla :)

   Poista
 4. Aina niin ihan Kunnas ja koiramäki. Tulee aina uudelleen ja uudelleen mieliteko päästä käymään tampereen särkänniemen koiramäessä. Niin ihana paikka, ihana kahvila ja pienet ihanat putiikit. Eläimet tietenkin. Joulunaikaan siellä voisi olla vielä ihanempaa päästä käymään katselemassa millainen on koira mäki joulunaikaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Sinne oikeastaan olisi päästävä juuri joulunaikaan. Voi että, täytyykö tähän vuoteen vielä puristaa...? :D

   Poista