14.6.2013

Loma

Kesäloma, vol 1. Pakkausta, pakkausta ja pakkausta. Vaikka ajattelin loman muotoutuvan varsinaiseksi työleiriksi, siihen onneksi mahtuu kaikenlaisia hauskoja, kauan odotettuja kohtaamisia ja kesäjuttuja. Viikonlopulle on jo luvassa kirppistelyä ja Taste of Helsinkiä ja kuka ties mitä. Mies on jälleen purjehtimassa viikonlopun, so it's girly time!  :)
Eka lomapäivää juhlistettiin eilen raksapalaverin merkeissä. Hyvässä päätöksentekohengessä 'nuijittiin' pöytään muutama tärkeä pikku detail asianosaisten kanssa jotta projekti voi jatkua. Hallinnanjakoon liittyviä asioita, lakimiehen valinta, pari reklamointia jne. Ja seuraava yhteispalaveri ennen kun kaikki katoavat lomille. Havaittavissa jonkinmoista etenemistä projektissa, happy happy! Palaverin jälkeen käytiin miehen kanssa 'jälkipalaveri' Putten pizzojen äärellä ja Tornissa käväistiin vielä kilistämässä projektille.
Tänään sateen kastellessa päästä varpaisiin oli hyvä pysähtyä ystävän kanssa päivitystreffeille kaakaon ääreen.  Perfect rainy day treat. Tästä on hyvä aloittaa loma :)

 
Brooklyn Cafen täydellinen Mexican Hot Cocoa


6 kommenttia:

 1. Aivan mahtavaa lomaa Sinulle!! B-)
  Nauti täysin siemauksin! :-)
  Mielenkiinnolla lueskelen Teidän taloprojektin kulusta! :-)
  Toivotaan että kesäsateet eivät jatku enää pitkään. ;-)

  Mukavaa lomaviikkoa Sinulle! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Vaikka tämä loma meneekin uurastaessa, loppukesästä on luvassa kevyempää lomailua. Ja toivottavasti parempia säitä :)

   Poista
 2. Aiai, nyt alkoi tehdä mieli kuumaa kaakaota :)

  Ihanaa lomaa - toivottavasti sää alkaa helliä lomalaista taas piakkoin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi olla että olisi hyödyllisempää asioiden hoitumisen kannalta jos ilmat ei niin hellisikään ;) Olen niin lepsu että helteillä mielenkiinto lipsuu herkästi muuhun :) Sisällä puuhastelu on silloin niin toivottoman boring-juttu!

   Poista
 3. Luin että luvassa on kippistelyä! :) Ajattelin että no sehän mukavaa... Ei huono! Mutta ei tuo kirppistelykään väärin oo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole, ei :) Ehkä päästään vielä kippistelemäänkin!

   Poista