19.2.2013

Loma

Lomakampalaskenta päättyy huomenna. Takana pelätyt  viisi vuorokautta josta etukäteen ajattelin etten selviä, 1 vapaapäivä ja 50 työtuntia... You do the math. Tonttistressi, asunnon myynnin kanssa kipuilu ja muuttolaatikoiden keskellä asuminen alkaa verottaa voimia myös.
Niin rättipoikkipimahtanut fiilis on tällä hetkellä ettei oikein jaksa vielä edes tuulettaa huomista lomanalkua. Tämän päivän agenda onkin ollut lomakuntoon saattaminen. Lomafiilis on hiljalleen tehty hoidoista, hemmotteluista ja päiväskumpasta.
One tiny Champagne Bar Helsingin ytimessä toimi tänään kohtaamispaikkana pikaisille päivitystreffeille ystävän kanssa ennen lomaa, koska se tuntui ainoalta oikealta vaihtoehdolta tähän räntäiseen, harmaaseen päivään. Joskus päiväskumppa vaan on must. Niin oli tänään, pieni rentoutushetki, kohti lomafiilistä vol 3.
Mutta nyt kun lomakuntoon saattaminen vol 1, 2 ja 3 ovat takana voi hyvin mielin todeta että tämä pikkublogi hiljenee joksikin aikaa. Hyvää lomaa mulle! Ja kaikille muillekin joille se on ajankohtainen! :)

"Lähdetään kauas pois, sinne mis on lämmin..."6 kommenttia:

 1. Hyvää lomaa! Matkapostausta odotellen... :)

  -Jonna

  VastaaPoista
 2. "...niin paljon elävämmin, loistaa tähdet ja kuu" :) Ihanaa lomaa!! Mistä tuo ihana fiiliskuva on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aruban iltapäiväaurinko... edelliseltä reissulta :)

   Poista
 3. Edes Raappana ei voisi sitä paremmin sanoa :) Mukavaa lomaa, kuulostaa siltä että tulee tarpeeseen :D
  Olen juuri lisännyt sut lukulistalleni, kirjoitat kivasti!
  t. Hannamari aka Hanski :)

  VastaaPoista