12.3.2013

Home sweet home

Kotona ollaan, ihana loma takana! Aurinkoa, lämpöä (lue:kuumuutta), valkoista korallihiekkaa, lepoa, naurua, rentoilua, huippuhyvää ruokaa, ostoksia, kahdenkeskeistä aikaa, silmiähivelevän kauniita maisemia... Niistä on paras loma tehty <3 Lähes kolmen viikon D-vitamiinikuuri takasi juuri sen kaivatun piristyksen ja hengähdystauon normiarkeen.
Ihana yllätys tänä aamuna omassa sängyssä herätessä oli aamun valoisuus! Viesti keväästä. Tämän keväisen viestin vesitti aamukuuden pakkaslukemat (-18!!) ja lisääntynyt (?) lumimäärä.
Outoa oli yöllä kotiin tullessa nukahtaa totaaliseen hiljaisuuteen, ei sirkkojen sirinää, lepakoiden ääniä tai meren pauhua. Ja heräillä normaaliin arkisiin ääniin miehen töihin lähtiessä sen sijaan että aamuviideltä kajahtaisi kukonlaulu tai moskeijan rukouskutsu.
Matkalaukusta pöllähti avatessa viimeiset ihanat lomatuoksut, ihana sekoitus merivettä, aurinkorasvaa, suitsukkeen tuoksua... ja lattialle kasaantunut hiekkakasa vaatteita laukuista purkaessa :)

Lomalla suuntasimme siis Arabiemiraatteihin ja Seychelleille. Matkapostaus kiinnostuneille on tulossa myöhemmin. Ihan pian, lupaan sen :)  Mutta tämä ainoa lomanjälkeinen vapaapäivä menee valitettavan arkisissa touhuissa kuten pyykätessä, uh... Kaikkein mieluiten uppoutuisin sohvan nurkassa pinterestiin tai suosikkiblogieni maailmaan, edellisestä kerrasta on ikuisuus. Tai loman aikana tallennettuihin Top- ja Mastercheffeihin. Olisipa aikaa kunnon catch upille ystävienkin kanssa. Ajattelin myös hakea kortin alakerran kuntosalille, 'uuden' elämän alkajaisiksi (sillä nythän se loma loppui). Loma, mikä ihana tekosyy! Mutta eihän yksi vapaapäivä kaikkeen riitä, tätäKIN salivisiittiä voi kiireeseen vedoten lykätä?

Mutta mahtava olla kotona! Kyllä taas normiarki maistuu, ainakin hetken aikaa ;)6 kommenttia:

 1. Welcome back! Mielenkiinnolla odotan kokemuksia etenkin Seychellien paratiisista, se on sopivasti seuraava matkakohteemme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paratiisiksi sitä voikin kutsua :) Postailen mahd. pikaisesti jotta vielä lomatunnelmissa, liian montaa työpäivää ei SAA tulla väliin :)

   Poista
 2. Minä puolestani odottelen kovasti juttua Arabiemiraateista. Dubaissako olitte? Jos, niin kaikki vinkit liittyen esim. kaupungin hotelleihin ja ostosmahdollisuuksiin ovat todella tervetulleita... Jos saa nöyrästi esittää toiveen!;) Mennään ensimmäistä kertaa neljän viikon kuluttua.
  Kaisa, Savonlinna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dubaissa ja pikaisesti myös Abu Dhabissa. Itsekin olin ensikertalainen Dubai-turisti :) Ostosparatiisi se todellakin on! :)
   Ihanaa reissua teille!

   Poista
 3. Kiva kun on taas virtaa arkeen, loma tekee aina tehtävänsä! :) Oliko Dubai ostosparatiisi??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostosparatiisi vailla vertaa :) Ehkä paras kaikista, tai ainakin hyvänä kakkosena Montrealin jälkeen.

   Poista