10.2.2013

Laskiaissunnuntain tunnelmia

Pitkä vapaa viikonloppu on ollut todella tervetullut hengähdystauko näiden hullujen viikkojen välissä. Molemmat kotona samaan aikaan ja vielä koko viikonlopun! Se on niin harvinaista, mahtavaa herkkua, että siitä kaikki irti :) Lauantaiaamuna mut vietiin kaupoille... autokaupoille. Ehkä joillakin on erilainen käsitys täydellisestä yhteisestä viikonloppuaamusta, niin oli minullakin :) Käsittämätön tuo autokuume, se ei hellitä ja riivaa piinaavalla tavalla. Lauantaina jälleen siis vatvottiin ja koeajettiin. Ilmoitin halukkuuteni jäädä enemmän kuin mielelläni kotiin koska mulle on loppujen lopuksi ihan sama mikä sieltä kotiutuu (jos jotain kotiuttaa täytyy) mutta kuitenkin kovin miehisessä maailmassa päiväni vietin. Ja suht innokkaana, I might add.
Illalla oli luvassa täydellinen vastakohta, girl poweria tupatarkastuksen muodossa Punavuoressa. Ystäväni on remontoinut itselleen aivan ihanan pikkukodin ja sisustanut sen valkoisen kauniisti. Upea koti hiveli esteetikon silmää, koti täynnä kivoja ratkaisuja. Kakkua ja kuohuvaa, ja ihanaista seuraa :)

Tänäänkin on jälleen vatvottu, tontteja nimittäin. Ajeltiin pitkästä aikaa katselemaan joitakin maaplänttejä joita mahdollisesti tässä kevään aikana jaetaan onnekkaille. Ristiriitaisin tuntein ihmeteltiin. Ei oikein miellyttänyt, mutta toisaalta mahdollisuudetkin pärjätä arvonnassa ovat pienet. Jospa kuitenkin se oikea tontti löytyisi jotain muuta kautta. Mutta katsotaan loppuun ensin tämä kortti. Toivotaan pikaisia tuloksia jotta päästäisiin eteenpäin, johonkin suuntaan. Eilen illalla hetken jopa ajattelin Punavuoren katuja kävellessäni että olisiko sittenkään hullumpi idea palata tunnelmalliseen kantakaupunkiin?? Ratikoiden kirskunaan ja lyhyen kävelymatkan päähän kaikesta. Decisions, decisions..

Salutorgetin brunssi ystävien kanssa tonttiajelun jälkeen sai ajatukset taas hetkeksi muualle. Täytyy  sanoa että siellä on brunssin laadun suhteen menty alamäkeä, ja hinnan suhteen ylämäkeä. Odotukset olivat edelliskerran jälkeen korkealla, hieman oli pettymys vaikka paikkana toki aina yhtä tyylikäs onkin.

Illalla ehdittiin vielä leffaan katsastamaan '21 tapaa pilata avioliitto'. Nauruhermoja kutkuttava, helpon letkeä ja erittäin suositeltava. Jopa mies viihtyi ;)

Näillä eväillä ja uusin voimin on helpompi aloittaa laskiaisviikon kellonympäri-työpäivät. Mahtavaa viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Se oikea tontti tulee kyllä kohdalle! Älkää antako periksi ;)
  Onko juuri ne Succesin pullat? Mä kuolaan täällä... taidanpa alkaa leipomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei me periksi anneta... joskus vaan vaipuu epätoivoon hetkeksi kun liikaa pyörittää mielessään tonttikuvioita :) mutta vain hetkeksi. joskus haaveilen kantakaupunkielämästä kunnes muistan mitä se loppujen lopuksi oli :)

   Poista