4.2.2013

Seinäjoki-Helsinki

Aamujunassa matkalla Helsinkiin...
Niin se vaan hurahti kalenteri helmikuun puolelle, aika menee hurjaa vauhtia. Täydellisen rento ja rauhallinen viikonloppu Pohjanmaalla takana, onni oli vain oleskella tekemättä yhtikäs mitään. Pitkät lenkit hiljaisissa lumisissa metsissä koiran kanssa, saunominen ja pitkiksi venyvät kokkailutuokiot olivat ainoat agendat viikonlopulle, niillä mentiin.

Työrintamalla on pitänyt tiivistä tahtia, töitä oli viime viikolla useana päivänä kellon ympäri. Ystävien kanssa ehdittiin pikaiset päivitystreffit eräänä iltana ennen kuin sukellettiin Anna Kareninan maailmaan. Ihana elokuva, suosittelen. Keira Knightley oli loistava roolissaan. Hieman surullisessa elokuvassa parasta oli upea puvustus ja Dario Marianellin musiikki. Kaunista.

Tällä viikolla sama tiivis tahti jatkuu mutta onneksi vielä hetken on tämä leppoisampi maanantai. Mies jäi vielä koiran kanssa maalle talonvahdiksi joten kärsin ihan itsekseni hulluista työpäivistäni :) Tonttirintamalla ei edelleenkään uutisia.
Illalla ystävän kanssa pikaiset kuulumisten vaihdot kaakaokupin äärellä. Tästä on hyvä aloittaa tiukka työviikko. Ja odotella... ;)


2 kommenttia:

  1. Coolit kaakaomukit! :) Mistä noita saa???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime kesänä Lontoosta ostin, taisi olla Whittardilta. Lahjaksi oli tarkoitus mutta meillehän ne jäivät :)

      Poista