25.6.2015

Missä kesä luuraa?

Tulisi jo, täällä ainakin kaivataan! Saatoin tosin keväällä lipsauttaa että eipä juuri haittaisi jos kesästä tulisi viileä. Ei olisi raksallakaan herne niin syvällä nenässä kun helteet hellisivät rantaelämästä nauttijoita. Tämä on niitä sitä-saa-mitä-tilaa momentteja, universumi iskee ja mättää, right at my face. Tilasin lauhan ja vähälumisen talven. Sain sen. Mutta nyt kyllä saisi joku lukea sarkastisia toiveitani hieman sormien välistä ja lähettää sitä luihin ja ytimiin ulottuvaa lämpöä tähänkin maailman kolkkaan. Edes hetkeksi. 

Elämä pyörii edelleen raksan ja kodin välillä. Mies lopettaa pitkän kesälomansa ja aloittaa ensi viikolla työt uusin haastein. Yksihuoltajuus jatkuu jälleen, ja läpsystä vaihdot tekevät paluun. Raksallakaan ei luultavasti enää edistytä niin vauhdikkaasti kun loman aikana edettiin. Uudessa työssä ei ihan heti kandee lorvia ja karata raksalle? Onneksi itse saan lorvailla puolikkaan työaikani kanssa vielä elokuun loppuun asti ja jäädä siitä sitten kesälomalle nauttimaan syyskuun helteistä, koska silloin ne viimeistään tulee. Olen tilannut. Olen tilannut sinne muutonkin :) Fingers crossed!

Juhannus tuli ja meni, sitä vietettiin Pohjanmaalla. Ihana raksabreikki. Syötiin hyvin. Saunottiin. Istuttiin miehen kanssa kaksin myöhään yöhön saunan kuistilla, tuijotettiin järvelle ja kelattiin kaikkea maan ja taivaan väliltä. Raksailuasioita tuli toki puitua myös, ei niiltä välttyä voi vaikka fyysisesti sieltä karkuun välillä pitää päästäkin. Kuinka ollakaan, romanttiset yöttömät yöt päättyivät siihen että päät yhdessä tuijoteltiin puhelimelta vanhoja videoita pikkutypystä :) 
 

Juhannuspäivän aamuna mies hermoili kun raksalla oli yön aikana valvontakamera mennyt mykäksi ja liiketunnistin lähettänyt puhelimeen hälytyksen klo 4. Espooseen suuntaaminen kesken juhannuksen vieton oli hyvin lähellä.
Kaiken takana oli yöllinen kulkija... musta kissa. Kaupunkiin palattiin sovitusti sunnuntai-iltana :)


Joko muuten olette käväisseet Cafe Kokossa joka löytyi ennen Kanavarannasta. Nyt se on uudessa lokaatiossaan Kalevankadulla niin piilossa että ei sinne sattumalta eksy. Mutta menkää ihmeessä, ihana miljöö!! Ja herkulliset raakakakut! Siinä on hauska vintageputiikki Roomage Store samassa tilassa. Me käväistiin viettämässä aamukaffetreffejä ystävän kanssa eilen juurikin siellä. Namskis!
6 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköinen kahvila.
  Onneksi ei ollut kissaa kummempi riehuja raksalla.
  Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Outi! :)
   Onneksi syyllinen selvisi tosiaan... Miehellä ehti jo kaikenlaiset mielikuvat vilistä silmissä :D

   Poista
 2. Kantispaikka! Aivan ihana mutta usein aika tyhjä, ei taida tosiaan kadulta helposti löytää kahvilaan.
  Kyllä ne helteet vielä tulee! Harmillista että joudut lomailemaan vasta syyskuussa, koska olen itse tilannut helteet heinäkuulle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aika väljää nytkin, sai pikkuneitikin rauhassa vilistää pitkin kahvilaa :)
   Valitsin tarkoituksella loman syyskuulle, ei puolikkaana kannata tuhlata loma-aikaa! Usko pois, syyskuusta tulee upea... kaikin tavoin ;D

   Poista
 3. Vitsit miten tunnelmallinen maalaisfiiliskuva! Ja onpa ihanan näköistä Kokossakin! Kävin siellä Kanavarannassa, oli ihana kun oli takkatuli ja kaikki! Sun nöyrä anteeksipyyntö ilmojen manaamisesta on ilmeisesti kuultu koska ensi viikoksi on luvattu helteitä! Kiitos! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, tervetuloa helteet! Mulla on sopivasti taas töistä parin viikon vapaa edessä, sopii siis paremmin kuin hyvin! :)

   Poista