10.6.2015

Lipaston facelift

Olipa kerran... 

Ikean lipasto joka sai pienellä tuunauksella uuden elämän!


Niinkin simppeli facelift kuin vetimien vaihto oli kyseessä! Vihdoin sain tämän projektini päätökseen, sehän ei ollutkaan vaikea mutta aikaa vievä se oli. Vaati pari reissua Lappeenrantaan jotta lipasto sai uuden lookin! Ensimmäisellä kerralla mukanani kulkeutui liian vähän näitä nuppeja. Nyt lipasto on salonki- ja esittelykelpoinen. Huvit ne on äidilläkin kun pirpana uinuu päiväunia. Laattakatalogit saa odottaa kun tärkeämpi työ menee edelle! ;)


Löysin Lappeenrannasta Sisustajan Onni putiikista näitä hauskoja valurautaisia vetonuppeja. Valinta oli vaikea, vaihtoehtoja runsaasti. Olisin hyvinkin voinut leikitellä ja valita jokaiseen laatikkoon erilaiset ja eri väriset nupit. Keltainen kutkutti kovastikin. Mutta nyt mennään maltillisemmin hennolla roosalla, pupuilla ja pöllöillä! 

Mitäs tykkäätte? :)

14 kommenttia:

 1. Tykkään!! Kovasti tykkään. Aivan ihanat vetimet ja huippuidea! Ei se isoa muutosta vaadi että IKEA saadaan näyttämään uudelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin vaikkakin on vasta reilun vuoden meillä asustellut yksilö :) Nyt näyttää taas uudelta! Ikean konsepti on niin loistava ja hintalaatusuhde uskomattoman hyvä. Eihän niitä tarvitsisi edes tuunailla mutta nyt sattui kohdalle jotain niin sopivaa että oli lähes pakko! :)

   Poista
 2. Eihän tosta voi olla tykkäämättä! Vaikka keltainen varmasti olis ollut upea, värimaailmaltaan tuo vaaleanpunainen on ehkä parempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanpunainen on muutoinkin aika hallitseva typyn huoneessa joten osui ja upposi tämä sävy :)

   Poista
 3. On kauniit, söpöt, hempeän pastelliset ja lapselliset! Juuri täydelliset tytön huoneeseen. Löytäisinpä täältä Oulun seudulta vastaavaia poitsujeni kaappeihin. Ikean kasvojenkohotusta miullakin mielessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällainen kasvojenkohotus hävitti edes hieman tämän lipaston vahvaa Ikea -leimaa! Tämä kyseinen yksilö tuntuu löytyvän tosi monesta kodista, mutta eipä ihme :) Täydellinen tavara/vaate/krääsä-syöppö!

   Poista
 4. Kiitos vinkistä! Mahtava tuunaus, onnistunut lopputulos!

  VastaaPoista
 5. No tykkään tosi paljon. Ihanat vetimet ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! On ne näppärät, kauniit ja käteen sopivat <3

   Poista
 6. Ihanat vetimet! Mä vaihdoin aikoinaan ikean tv-tason laatikoiden vetimet ja muutti kyllä ulkonäköä yllättävän paljon! Vaikka vetimiä oli vain kaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikeasta häviää Ikea-leima yllättävän pienillä tuunauksilla. Luulen että tässä keississä lipaston tunnistaa Ikeaksi nopeasti, löytyy niin monesta kodista :D Mutta hyvä facelift oli tämä pienikin muutos... En sentään maalaamaan alkanut :D

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään paljon vaikka aika tyttömäisen hempeä onkin :)

   Poista