28.10.2014

Glögikauden korkkaus

Kahden viimeisen viikon saldona vesirokko, ekat hampaat, flunssa, muutto ja samaan syssyyn miehen työmatka.
Ollaan minimiin kanssa kahdestaan kotona vielä tämä viikko. Toinen meistä on juuri nukahtanut omaan sänkyyn, omaan huoneeseen. Sininen Ikea-kassien rivistö odottaa purkamista ja lajittelua keskellä aulaa ja makuuhuoneessa ei ole paikkaa lattialla mihin jalkansa asettaisi. Pari yötä olen hypännyt sängylle muuttosäkkien yli liitäen. Eilen illalla vauvauinnin jälkimainigeissa taisin nukahtaa jo kesken hypyn.
Nyt en jaksaisi välittää taskeista jotka odottavat tekemistään. Korkkaan glögikauden, nautin viimeisen palan viikonlopun tohinoista ylijäänyttä porkkanakakkua, otan viereen pinon lukemattomia lehtiä ja rojahdan sohvalle. Tai ehkä jätän ne lehdet. Olen vaan. Ja nautin. Kyllä se kauden eka glögi aina vaan maistuu parhaalle.

16 kommenttia:

 1. Huh huh! Nauti ihan reilusti vain! Tekemättömät työt eivät katoa mihinkään. Jos ei lepää, ei jaksa tehdä pian muutakaan. Rauhallista iltaa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekemättömät työt ei onneksi ole niin kiireisiä, saavat rauhassa odotella miehen kotiintuloa! :))

   Poista
 2. Auts! Vesirokko pikkuisella??
  Olet totisesti sohvan nurkkasi ansainnut! Nauti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rokon sairasti mutta kärsi sen urhoollisesti :) Muutama levottomampi yö, varmaan samanaikaisesti rokkokutinasta ja hampaiden puhkeamisesta johtuvaa. Nyt on palattu taas normaaliin, ihan kuin tilauksesta nukkui yön 20-06 ja nukahti syömisen jlk uudestaan :)

   Poista
 3. No onpas ollut touhun/tautien täyteisiä viikkoja. Todellakin olet rauhallisen glögihetkesi ansainnut ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuhakkaat viikot takana ja samanmoinen edessä :) Mutta toivottavasti vähemmän tautitäyteinen! Rauhallinen glögihetki päättyi sohvalle torkahteluun... Mutta tuli tarpeeseen! :))

   Poista
 4. On mahtunut teillä kaikkea pariin viikkoon! Vesirokossa ollut varmasti jo tarpeeksi itsessään. Vitsti, pitäisi itsekin jo korkata glögikausi :) On se niin hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hengästyttävän paljon onkin mahtunut viime päiviin :) Jospa tämä tästä ja saisi selätettyä vallitsevan kaaoksen pian! Nyt äkkiä korkkaamaan glögikausi, jotta ehtii tarpeeksi jouluun mennessä nautiskella ;)

   Poista
 5. Voi ei, kuulostaa, no, ihan kauheelta..! ;)
  Ei kiva!
  Toivottavasti vesirokko alkaa jo antamaan periksi ja voinnit paranemaan. :)
  Yritänpä muistaa ostaa kaupasta seuraavan kerran glögiä! ;)

  Kaikesta huolimatta mukavaa viikkoa! :)

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika huomaamattomasti kaikki loppujen lopuksi sujui :) Yöt oli hieman levottomampia joten se heijastui tietty päiviin hienoisena väsymyksenä. Mutta hymyilevä pikku pallero oli siltikin oma tyytyväinen itsensä vaikka on varmasti kutittanut ja kolottanut :D
   Ihanaa viikkoa sullekin Emppu <3

   Poista
 6. Loistosuoritus maa'am! Muutto ohi ja taudit selätetty! Nyt pysytte terveinä sitten, loma häämöttää parin viikon päässä! Pus vaan <3
  Ps. Hervoton juustokerros kakun päällä, yhtä paksu kun torttu itsessään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään parhaamme ;) Lomaa odotellessa <3

   Tuo juustokerros on optinen harha, ei se oikeesti oo noin paksu! (Ehkä yks kolmasosa on todellisempi) :D Tässä asiassa EI päde 'Less is more' :*

   Poista
 7. Tää syksy on tällaista tautiaikaa :( mutta onneksi arkea voi piristää herkuilla ;) Mukavia syksyisiä päiviä sinne kaikesta huolimatta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut <3 Onhan se syksy sellaista, ei kai taudeilta voi välttyä jos ei halua erakoitua :) Vesirokosta olen nyt ihan tyytyväinenkin, kun se meni ohi niin kivuttomasti. Rokotuksen olisin halunnut mutta nythän se tehokkaampi suoja tuli taudin muodossa :)
   Herkkuja peliin vaan jotta arki luistaa makoisammin ;)

   Poista
 8. Mulla vielä glögikausi korkkaamatta, mutta voi nam kun on sen aika! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä nyt korkkaamaan, johan on kohta marraskuu! Jotta ehtii... <3

   Poista