29.4.2013

Kierrätystä

Kierrätystä parhaimmillaan on se että löytää aikoinaan jo kirpparikassiin heittämänsä vuosia vanhan A&F parkan ja ihastuu siihen jälleen. Raivasin tieni vaatehuoneeseen ja kävin läpi kirpparille tarkoitettuja kasseja, ja mitäs sieltä löytyikään! Säästökuurilainen kiittää ja kumartaa, kevättakki löytyi tänä vuonna edullisesti ;) Cheap as chips!

8 kommenttia:

 1. Vain hullu laittaisi tuon myyntiin! Siinä on kaikki klassikon ainekset: parka, army-vihreä, sopivan kulunut, täydellinen pituus jne... ja koska se on A&F, luultavasti tuoksuukin hyvälle ;D
  Don't you toss it!

  ps. mikä sai sut kaivamaan kirpparikassit auki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja mahtuukin vielä :D
   Pääsi tänään jo käyttöön, ihan kun olis uusi vaate päällä. Tuli tarve raivata vaatehuonetta ja sieltä perältä löytyi täpötäydet kirpparikassit. Oli pakko kurkistaa että mitä niihin oon aikoinaan edellisen muuton yhteydessä sujauttanut. Viime vuonna kun jäi Hietsukin väliin, joten lisäkamaakin vielä luvassa :)

   Poista
 2. Hienoa, 'kierrätys' kunniaan! Kerrohan ihmeessä kun kirpparille tavaroita viet, aion satavarmana tulla penkomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 'Kierrätyksestä' tulee tosi hyvä mieli ;)
   Kesällä on pöytä Hietsusta varattava jälleen päiväksi! Voin ilmoitella tarkemmin kunhan saan varattua :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Joo kyl vain, privaatisti :) Kysy Tiinalta tiedot!
   Hauskaa vappua!

   Poista
 4. A&F'sta tuli mieleen ne Lontoon shoppausvinkit?? ;)
  Ihana takki!

  -Kaisa, Savonlinna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, siitä on tullut oikein mainio takki joka nopeasti heitetään päälle lähikauppaan kipaistessa tai koiran ulkoilulenkeillä. Eli kovassa käytössä jälleen :)
   Olen jo vähän hahmotellut sitä Lontoon postausta, oli tullut toinenkin postauspyyntö. Tulossa on :) Sähän voisit vähän vinkata mulle että mikä esim. sua kiinnostaa jotta voin paremmin kohdentaa vinkkejä!? :)

   Poista