19.4.2013

Home alone

Tänään oli viikon ainoa, kovasti odotettu vapaapäivä. Eilen illalla olin niin väsynyt etten jaksanut edes kannatella päätä harteilla, juuri siltä tuntui. Mutta 13 h yöunet auttoi hienosti koomasta toipumisessa ja perjantaihin lisäpiristystä tarjosi päiväkahvit kaupungilla ystävän kanssa sekä Korjaamon samppanjamarkkinat.

Tänään sain jälleen kokea sitä lähestulkoon ainoaa riemua joka kotona yksin olemisesta syntyy, kokkailin 'naispastaa' ilman minkäänlaista omantunnon kiristelyä :) Tänään valinta osui Nigellan tryffelipastaan.
Kastikeainekset: loraus kermaa, valkoista tryffeliöljyä, muna, parmesania, suolaa, valkopippuria ja nokare voita. Helppoa, nopeaa ja syntisen hyvää!
Nautitaan kotisohvan nurkassa valkoviinin ja hyvän lehden kera. Näillä jaksaa edessä olevan työviikonlopun!

toim. huom: naispasta aka liian-kevyt-pasta joka ei vie miehistä nälkää. Aihetta sivutaan postauksissa silloin tällöin. Taloudesta löytyy naispastalle myös vastine, äijäpasta ;)

Väritön, mutta taatusti ei mauton


Perinteiset Lontoon lentokenttätuliaiset,
näiden maailmaan vihdoin uppoudun iltani iloksi

4 kommenttia:

 1. LOL!! Toi äijäpasta on varmaan mielenkiintoinen kulinaristinen elämys..?
  Ymmärrän lehtihamstrauksen, ne on Suomessa törkeän hintaisia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on eri variaatioita, mutta mikään niistä ei taatusti sovi kasvissyöjille :) Mutta kyllä ne maistuu, erinomaisesti!
   Laskeskelin joskus noita lehtijuttuja, ja tostakin nipusta saisin vain 3 lehteä samalla summalla jos suomihinnoilla ostaisin... :/

   Poista
 2. Ihan parasta on se sohvannurkkaan kääriytyminen lehtien kanssa. Tuosta pinosta löytyy monta suosikkia, ja kas vaan, eikös se ole His Royal Highness Williamin otsa joka HELLO!n kannessa pilkottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on HRH otsa joka siellä pilkottaa :) Lovely royal couple on the cover :)

   Poista