15.4.2015

Yks vee täyttä kultaa

Vuosi sitten elettiin hyvin jänniä, kärsimättömiä ja turhauttavia aikoja. Lasketun ajan yli oltiin menty reippaasti eikä minimii antanut mitään merkkejä 
 saapumisestaan. Huomenna tulee pallerolle vuosi täyteen <3 


Uskomaton matka takana. Vauvavuosi oli ennakko-odotuksista poiketen mitä helpoin, käsittämätön suorastaan. Nyt siitä ihanasta pienestä vaaleanpunaisesta kääröstä on kasvanut valoisa, sosiaalinen ja kiltti tyttö. Vauhdikas tahtoneiti. Rakastaa tanssimista ja musiikkia. On ikiliikkuja, järjestelevin energiapakkaus ikinä. Ansaitsee vuoden puuhastelijan tittelin. Hukassa olevia tavaroita kannattaa nykyään etsiä roskiksista tai pesukoneesta. Neiti on täynnä iloa, kiinnostunut kirjoista ja vaatteista, toi tullessaan meidän kotiin pastellin sävyjä. On kiertänyt isänsä pikkurillin ympäri tiukasti. Me ihmetellään ja ihastellaan päivittäin että miten meillä voikin olla näin ihana tytär. 


Vuosi on opettanut meille paljon, tytär on opettanut meille paljon. Kaikki ennen syntymää tehdyt supermamapäätökset heitettiin jo ennen alkumetrejä romukoppaan. Samoin ryppyotsainen, stressaava tai suorittava vanhemmuus. Haluaisin ajatella että nämä vanhemmuuden vasta-alkajat on pärjänneet eka vuoden ihan kohtalaisin arvosanoin.

Perjantaina Niki tulee ottamaan pikkumurusta potretteja. Lauantaina juhlitaan pienesti. Juhlat on valmisteltu hyvissä ajoin. Lahjakin noudettiin jo tammikuussa, instaseuraajat saivat jo silloin sneak peekin Porvoosta ;) 


Osan juhlajärjestelyistä delegoin ja ulkoistin, ihme että osasin. Olen vihdoin oppinut että kaikkia naruja ei tarvitse pitää omissa käsissä. Nyt ei tarvitse stressata, voi keskittyä olennaiseen <3


20 kommenttia:

 1. Onnea pikkuneidille ja vanhemmille!

  VastaaPoista
 2. Voi teitä, kyllä arvosanat on kiitettävät <3 Ihanaa päivää murulle, lämpimät onnittelut halausten kera <3 Maahiset lähettää terkkuja myös :)

  VastaaPoista
 3. Onnea kovasti pikkuiselle ja tietenkin vanhemmille! Vanhemmuus on niin upea matka ja paljon on vielä edessä <3 Uskomatonta miten nopeasti aika on mennyt!
  Ihana tuo auto, onko se Vilacin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kliseinen sanonta 'muistan sen kuin eilisen' on ihan totta, aika menee pikavauhtia... :) Kiitos Hanna <3
   Auto on Magnin, Porvoon Riimikosta löytyi. Halusin puhtaan valkoisen, Magnilla sellainen oli :)

   Poista
 4. Onnea 1-vuotiaalle! Tyttö saa upean auton :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä mama on niin samaa mieltä tuosta autosta :)

   Poista
 5. No on pastellista! Ihanaa syntymäpäivää 1-vuotiaalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli ihana vaikkakin kiirus päivä :) Pastelleja löytyy joka sävyyn... ennen niin hailakan värisestä taloudesta!

   Poista
 6. Voihan, voihan... Aika kiitää!!!! Onnea <3

  VastaaPoista
 7. Iloiset synttärionnittelut ja mukavia juhlia teille! :)

  VastaaPoista
 8. Onnittelut synttaritytolle! Upea auto!

  VastaaPoista