3.4.2015

Pääsiäisterkut

Pikaiset pääsiäistoivotukset teille kaikille meidän residenssistä! 


Tällä hetkellä olen vähän pallo hukassa täällä, kävin juuri vilkuttelemassa heipat miehelle ja pikkupallerolle. Sinne ne lähti, pääsiäisen viettoon Pohjanmaan lakeuksille. Itkun siivittämänä. Minun itkun. Enpä uskonut että tästä näinkin vuolas vesiputous saataisiin aikaiseksi, mutta kun asettelin pikkumurun autoon uuteen istuimeensa ja suukotin, oli pakko juosta hätäisesti miehen kainalon kautta pois. Itkua pidätellen raput ylös, heittäytyminen sängyn päälle ja hanat pääsi valloilleen. Katsotaan miten tämä mama pärjää, olen ollut neitokaisesta erossa enimmillään yhtämittaisesti vain yhden vuorokauden, kohta puoli vuotta sitten. Nyt olisi tarkoitus yrittää maanantaihin asti. Olen töissä koko pääsiäisen, ihan itse niin suunnittelin... mutta tämä järjettömän ikävän hinta jonka siitä joutuu nyt maksamaan. 

Drama Queen? ;)
Maybe. Toisaalta napanuora saisi jo vähän löystyäkin, johan pallerolla tässä kuussa napsahtaa vuosi mittariin. Ja äkkiä tämäkin viikonloppu kai menee, kun käy töissä ja tekee rästiin jääneitä kotihommia?
 

Vuosi sitten pitkäperjantaina tultiin synnäriltä kotiin, ikimuistoinen pääsiäinen oli se <3

Ihanaa pääsiäisen aikaa kaikille! :)

14 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa pääsiäistä teillekin, kaikesta huolimatta! <3 Siitä se napanuora venyy hiljalleen, ei aina helppoa mutta välttämätöntä kuitenkin :) Tsemppiä niihin tuntemuksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna <3 Ajattelin ihan samaa että taitaa olla jo aika hieman löysätä :) Uskomattomia tunteita, ei olisi uskonut. Such a cry baby...
   Face Time puhelu ja kuvia jo automatkalta tuli, ei helpottanut oloa, pahesi vaan :D

   Poista
 2. Mukavaa pääsiäistä ja työniloa! Face Time on loistava tapa helpottaa ikävää, kyllä se vielä helpottaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jossu! :) Onhan se loistava! Ihanasti on tullut viestejä ja puhelua tänään. Mahtavaa helpotusta ikävään <3

   Poista
 3. Siitä on jo melkein vuosi, uskomatonta tämä aika joka vaan kiitää!
  Kyllä tämäkin viikonloppu kiitää, don't weep my dear <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Weep weep <3 Aika kiitää, saisi jopa hidastuakin... Mutta ei tämän vkln osalta ;) Hei pian nähdään!! <3

   Poista
 4. Ymmärrän sun fiilikset. Mä itkin kun mun 12v poika lähti kaverin mummolaan kolmeksi päiväksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä?! :D Ainako tämä on tällaista nyyhkyttelyä kun eroon 'joudutaan'? :))

   Poista
 5. Tiedän tunteen.. Muistan miten kauheaa se teki, kun olin kuopuksesta erossa ekaa kertaa illan ja aamun (hän oli silloin melkein vuoden) > olin toivonut todella kauan hengähdystaukoa ja iltaa pois kotoa ystävien kanssa, ja sitten kun mies lasten kanssa lähti kotiin, itku tuli. Kurkkua kuristi pussata pientä, mutta pakkohan se on jossain vaiheessa tehdä.. Ja hyväähän se teki. Se oli varmasti hyvä ratkaisu, että olet töissä > ei tarvitse ajatella ikävää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua etten osannut tällaisia fiiliksiä kuvitellakaan siinä vaiheessa kun pääsiäistöitä suunnittelin, mutta iltapäivällä sitä kurkkua sitten todella kuristikin. Kivempi toisten siellä maalla on pääsiäistä viettää kuin kaupungissa, niillä menee paremmin kuin hyvin. Ja mamakin ohitti suurimman synkistelyvaiheen kun pääsi töihin :)

   Poista
 6. Voi että, kyllä mäkin olisin itkenyt :) Hyvää se silti tekee! Ihanaa pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Kyllä illalla oma teatraalisuus jo hymyilytti, meni hieman tunteisiin tuo ero pienokaisesta ;) Mutta hyvää tämä varmasti myös tekee!

   Poista
 7. Toivottavasti ikävä on jo helpottanut ja kotijoukot saatu saman katon alle. :) P.S. Minulla olisi sinulle blogissani haaste, toivottavasti otat kopin vastaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä helpotti samantien kun sain neitikäisen kotiin :)
   Toisaalta pääsin jo mielentilaan jossa nautinkin tilanteesta vähän... :D Ja sain siivota rauhassa ja perusteellisesti. Naapurit varmaan kiitti hullua pääsiäismeuhkaajaa jolla musiikki soi ja imuri lauloi!

   Kiitos, nappaan toki haasteen jonon jatkoksi!

   Poista