9.2.2015

Löysin rantein

Ihanan rento viikonloppu takana! Kiireisten viikkojen vastapainona viikonloppu tuntui kuin minilomalta. Ajatuksena oli ajella Pohjanmaalle mutta ketään ei huvittanut istua vain parin päivän takia autossa useita tunteja. Kotiin jäätiin ja hyvä ratkaisu olikin. Mies aisti pientä turnausväsymystä ilmassa ja tuli perjantai-iltana kaupasta kotiin punkkupullon ja suklaalevyn kera. Molemmat korkattiin pikkuneidin unille mentyä. 

Raksa ei unohtunut viikonloppunakaan mutta lähinnä mies kävi siellä vain siivoilemassa. Mekin käytiin pikkuneidin kanssa katsastamassa tilanne vain huomatakseni että makuuhuoneiden ikkunat oli jotenkin hassusti liian korkealla. Yllätyksiä, niitä ei tästä projektista puutu.

Itse pääsin hikilenkille yksin molempina päivinä, tosin koira oli jarruna mukana :) Meidän koira on todella maalaistunut siellä paljon hoidossa olleena. Niinkin paljon että inhoaa hihnassa kulkemista. On siis ns. vapauden makuun päässyt perässävedettävä, ja se jos mikä rasittaa kun itse haluaa reipasta tahtia mennä. Tällä viikolla pääsee taas hoitoon, loikkimaan pelloille ja metsiin. Meillä on mummolan kanssa eräänlainen yhteishuoltajuus :)


Käytiin eilen tonttinaapurin kanssa päästelemässä naisellisia 'rakennushöyryjä' Bastvikin kartanolla kahvien ja kakkujen merkeissä. Tämä sopivasti heti ikkunakiukun jälkeen :D

Viikonloppuna on kokkailtu pidemmän kaavan mukaan ja nautittu yhdessäolosta. Neiti on maistellut ensimmäiset hapanmaitotuotteet, rahkalla aloitettiin varovasti ja masu sieti hienosti. Niin, ja oppihan neiti taputtamaankin. Siitä vasta itse olikin ylpeä. Nämä pienen pienet asiat <3

Sain myös nukkua pidempään kun mies nousi neitikäisen kanssa aamutoimille. Ja heräsin viimeistään smoothien voimin.


Tässä elämän ruuhkavaiheessa täydellinen viikonloppu ei paljon tämän enempää ja kummoisempia puuhia vaadi :D

Ihanaa alkanutta viikkoa murut!

12 kommenttia:

 1. No ei varmasti vaadi! :D Ihana sentään kun voi kesken raksaprojektin edes joskus ottaa löysin rantein.

  Vihersmoothie näyttää ihanalta, ohjetta jakoon! Tykkään paljon ja testailen eri komboilla jottei kyllästy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä laittaa vaikka tänne :) Meillä menee aina niin että laitetaan mitä löytyy ja mittasuhteetkin mitä sattuu...

   Poista
 2. hei minäkin haluan smoothie-ohjeen!
  ihanaa nähdä miten pieni ihminen kehittyy ja ennen kaikkea se pienokaisen oma ylpeys ja hämmennyskin! mahtavat, pienet askeleet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan tänne ohjeen :)
   On se niin ihanaa nähdä tuon pikkuisen kehittymistä, ihan ne pienetkin etapit on niin suloisia! Ja totta, huomaa että neitikäinen itsekin hämmentyy yht'äkkisistä osaamisistaan, liikkistä! <3

   Poista
 3. Ihana, että olet saanut nukkua! Se on niin luksusta. Kivat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se luksusta, vaikka edes tunnin-kaksi pidempään. Minimii heräilee yleensä kahdeksalta joten ei sekään paha herätys ole, mutta kyllä yhdeksän kuulostaa jo itselle paremmalta... silloin tällöin ;)

   Poista
 4. Nam mitä herkkuja. Ei sitä pitkään nukkumista turhaan ylistetä, se on ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei sitä turhaan ylistetä. Rakas vanha harrastukseni, nukkuminen, on niin mahtavaa! :D Sitä vaan harvoin osaa edes kaivata enää. Jos pikkuinen herättäisi yöllä useasti tai heräisi kukonlaulun aikaan, voi olla että kaipaisin enemmänkin :)

   Poista
 5. Ai miten kauniisti laitat smoothietkin esille! Olisipa kiva tosiaan kuulla mitä niissä on, todella vihreitä ovat! :D Mahtavaa huomata että miten ne pienetkin asiat välillä riittävät, minusta tuo vkl kuulostaa täydelliselle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet asiat on tässä vaiheessa ISOJA asioita <3
   Laittelen smoothie-ohjeen :)

   Poista
 6. Ihania herkkuja! Smoothie ja kakku nam! Elämän pienet ilot on niitä parhaita iloja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, viimeistään siihen on nyt herännyt että onni ei paljon vaadi, se tulee niistä pienistä jutuista <3

   Poista