6.8.2015

Kuulumisia

Maalämpöpumppu asennettu ja lattialämmöt päällä. Sisäportaat tulossa. Keittiötoimitus ensi viikolla. Ikkunatoimituksesta puuttumaan jääneet osaset ja palaset toimitetaan ja asennetaan huomenna, niin on ainakin luvattu. Seinien tasoituskin on jo pitkällä. Kaikki seinä-wc-säiliöt paikoillaan. Tilaamiani valaisimia toimitetaan kotiovelle huomenna! Miehen kanssa väännetään saako tapettia laittaa vai ei. Minä haluan typyn huoneeseen tapetin, mies ei haluaisi mihinkään tapettia :) Katsotaan miten käy.
Ai että! Eteenpäin mennään! Takassakin pidetty pientä tulta jo useaan otteeseen. Hip hurraa! 

Siitä huolimatta että tämä pikkuperhe ei ole viettänyt yhtäkään päivää tai iltaa kolmistaan sitten toukokuun, vai jopa huhtikuun, olotila on aikas onnellinen. "Majatalossa" on ollut vilskettä ja kesäruuhkaa, kaukaisin vieras Argentiinasta asti. Se rauhallinen aika tulee vielä. Syksyllä B&B rauhoittuu ja sulkeutuu omaan kuplaan ihmettelemään ja ihastelemaan aikaansaannostaan. Omaa kotia.

Pikkuneidin hoitotaival alkoi eilen, ja päättyi samantein hetkeksi. Illalla nukkumaan mennessä kuume hipoi 39 astetta, samoin yöllä ja tänä aamunakin vielä. Mitään muuta oiretta ei ole. Muru ei koskaan ole ollut näin kipeä, saati kipeä juuri lainkaan. Mutta nyt nukkuu vaan. Hereillä ollessaan hörppii vettä ja smoothieta, nakertaa riisipiirakkaa, käpertyy kainaloon ja kuuntelee satuja. Ja nukahtaa pian uudestaan. Meidän ikiliikkuja on paikallaan. Onneksi ensimmäinen hoitoviikko oli sovittu vain kevyeksi kaksipäiväiseksi enkä ollut suunnitellut itselleni vielä työpäiviä tähän viikkoon.  
 Ensi viikolla tylleröinen on jo toivottavasti hoitokuntoinen ja pääsee ystävänsä kanssa leikkien pariin <3

16 kommenttia:

 1. Kuulostaapa hyvältä!
  Onko teillä oikeasti jotain majoitusta huoneenvuokraustyyliin vai onko vain kavereita majaillut nurkissa? ;)
  Paranemista pikkuiselle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei sentään niin sekaisin olla että vielä tässä kiirustelussa vuokrattaisiin vielä huonettakin :D Kyllä nää kaikki b&b asukkaat ovat olleet ihan toivottuja ja odotettuja vieraita... sukulaisia, ystäviä, sukulaisten ystäviä jne. Ja isovanhempia <3

   Poista
 2. Ihana tyttö teillä, niin kaunis! Mitkä ripset!! Toinen on niin pieni tuon reppunsa rinnalla :) Ja nuo perhos-leggarit <3 Mistä ne on?
  Voimia sairasteluun ja pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Hanna <3 Kyllä mulla oli liikkiskyynel silmäkulmassa kun aseteltiin reppu selkään :) Ja katselin miten reippaana käveli autolle :)
   Perhosleggarit on Old Navy -nimisestä halppisvaateketjusta, löytyy ainakin USA'sta ja Kanadasta :) Niillä on ihan kivoja lastenvaatteita! Erinomainen hinta-laatusuhde :)

   Poista
 3. Pikaista paranemista pienelle. Täällä tällä hoitotädillä alkoi työt maanantaina ja tänään siirryin jo sairastamaan kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Pikaista paranemista ja tsemppiä lomalta paluuseen :)

   Poista
 4. On ne niin suloisia pienet reput selässään :) Paljon paranemisia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! Ne on kyllä niin liikkiksiä, varsinkin kun reppu on melkein yhtä iso kuin lapsonen itse :)

   Poista
 5. Hienoa että talo etenee! Ette valinneet helpointa tietä sen kanssa mutta on varmasti kaiken väännön arvoinen lopputulos!

  Harmillisia nuo hoitojen aloitukset kun pöpöt alkaa heti jyllätä :( Ja se jatkuu vaan... Pikaista toipumista pikkuiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei tonttikauppoja tehdessä tiedetty mitä tuleman pitää :D Olis ehkä jäänyt ostamatta... Siinä vaiheessa ajatus siitä että talo valmistuu 2.5 vuoden päästä tontin ostosta olisi tuntunut kreisiltä! :D

   Ei ollut hoidon aloituksella mitään tekemistä sairastumisen kanssa, taisi olla vaan onneton sattuma :( Vieläkään ei tiedetä mikä pöpö jylläsi mutta alkaa olla nyt parempaan päin :)

   Poista
 6. Paranemisia pienelle! Meillä käytiin samallaista vääntöä tapetista. Mies ei olisi halunnut mihinkään tapettia, mutta lopulta suostui siihen, että yksi tapettiseinä tuli keskimmäisen huoneeseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Venla! Muru on jo parempaan päin :)
   Toivon että meillä taivutaan samalla lailla... Mulla on jo tapetti selvänä mielessä ;)

   Poista
 7. Meidän pikkuisella alkoi myös arki päiväkodissa minun lähtiessä maanantaina töihin. Voi pientä reppanaa, kun päiväkotiin jääminen on kamalaa tai edes päiväkodin näkeminen :( Toivonmukaan tilanne rauhoittuu... Mitenkä teidän pikkuinen suhtautui päiväkotiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on niin ihana tilanne että hoitopaikka on pienokaisen leikkikaverin kotona ja lapsia on vain kaksi. Heille on yhteisesti palkattu hoitaja. Tuttu paikka, tuttu hoitokaveri <3 Mutta toki uusi tilanne kun äiti ei enää olekaan läsnä. Ihana kaksikko tytöt ovat, ja ihana hoitaja heillä. Hyvin oli ensimmäinen päivä heillä mennyt :)
   Ensi kesään mennään näin ja sitten tulee päiväkoti ajankohtaiseksi :)
   Tsemppiä teillekin hoidon aloitukseen, toivotaan teidän pikkuiselle pikaista sopeutumista uuteen tilanteeseen <3

   Poista
 8. Paranemisia pikku typsylle!
  Kuulostaa että teillä siellä koti jo loppu suoralla. Milloin pääsette muuttamaan? Meidän takkaa ei ole vielä kertaakaan sytytetty kun täällä on sateisesta säästä huolimatta välillä +30 kiitos isojen ikkunoiden. Odotellan josko ennnen syksyä saatais jäähdytin käyntiin. Ja se takka :)

  Leppoisaa syksyä projekteista huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karolina! :)
   Loppusuoralla ollaan, suorastaan viimeistelyvaiheessa jos taaksepäin aikaa katsotaan ;) Ei taida vielä syyskuussa olla muutto mahdollinen, tai ainakin joudutaan kilpajuoksuun ajan kanssa. Lokakuussa viimeistään!
   Me ollaan pidetty takassa 'harjoitustulia', muutama puu kerrallaan. Nyt helteiden aikana ei ole siihen kuitenkaan ryhdytty :D Nyt kun muutto on jo niin lähellä, alkaa oma mieli rentoutua toden teolla... vaikka hullut viikot varmasti edessä onkin.
   Ihanaa syksyä teillekin ja nautinnollista kotoilua kauniissa kodissanne! :)

   Poista