2.7.2013

Smell the roses

Tänään on ihan semmoinen 'mannapuuroa ja mansikkaa' fiilis. Ihan äkkiä ei blogin nimi ole kuitenkaan muuttumassa esim. Sugarlandiksi tms. vaikka olotila ajoittain siltä tuntuukin. Eihän sitä nyt voi.... Tämän pessimistin tutka haistaa kaikenlaisia takapakkeja ja pettymyksiä tulevaan raksaprojektiin liittyen jo valmiiksi. Uskokaa pois, Rocky Roadille on käyttöä vielä pitkään.

Tänään illalla kuitenkin fiilistellään Pastiksen herkkujen äärellä muutamia asioita. Sitä että muutto on ohi, rakennuspalavereja pidetty hyvässä hengessä asiaankuuluvien ihmisten kera ja arkkitehtikin 99,9% varmuudella valittu. Arkkitehti jonka kanssa ollaan samalla aaltopituudella ja tunne on molemminpuolinen. Suunnittelu siis alkakoon. Kesäloma vol. 2 on vielä edessä ja nyt on taas aikaa nauttia kesästä. Enää ei tarvitse miettiä pakkaamista, ehkä ihan vähän vaan purkamista. Miten ihanan vapauttava tunne sekin on. Muutama hyperventilaatiokohtaus taisi liukua linjoja pitkin muuttotohinoissa suuntaan ja toiseen, mutta nyt nekin epäkohdat on sivuutettu. Sorted.

Unholaan jääköön se fakta joka ajoittain piinaa ajatuksia, paluu vuokranmaksajaksi. Voi toki olla että pinnaa kiristäisi enemmän siinä vaiheessa kun raksaprojekti viipyilisi sen vuoksi ettei kämppä mene kaupaksi... Ehkä tämä jonkun tuntemattoman bloodsucking insurance company pussiin pelaaminen hetken aikaa on sittenkin parempi vaihtoehto. Näillä mennään.
Today I just smell the roses.


2 kommenttia:

  1. Aina välillä on hyvä pysähtyä 'haistelemaan ruusuja' :)
    Ei se vuokralaisena olo huono ole, väliaikaistahan se vaan on. Turvallisempi rakentaa kun ei ole kahden asunnon loukussa...?

    VastaaPoista