21.1.2013

Viikon alkua

Raikas pakkasviikonloppu vietetty Etelä-Karjalan suunnalla. Mielenpiristystä toi sisaret ja heidän ihanat lapset, ikävä iski heti jo kotiinpäin ajellessa. Mies on päässyt lataamaan akkujaan moottorikelkkaillen pari päivää putkeen ;)

Meillähän on asunto edelleen myynnissä, ja vihdoinkin viimeviikolla välittäjä antoi kuulua itsestään joululoman jälkeen. Aikamoinen joulutauko olikin. Asunto on nyt ollut myynnissä 4 kk, ongelmia on ollut alusta lähtien. Välittäjästä ei yksinkertaisesti koskaan kuulu mitään, vuorovaikutus nolla. Emme ole lainkaan ajan tasalla mitä milloinkin tapahtuu. Tekstiviesti tulee yleensä torstaisin kun hän ehdottaa sunnuntaille näyttöaikaa. Joulukuussa sovimme että pidämme näytöistä taukoa ja aloitamme taas heti tammikuun alussa uudestaan. Välittäjä vain unohti mainita että lomailee ja reissailee vielä tammikuussakin, kunnes pari viikkoa sitten kyselimme että josko näyttöä olisi aika jo suunnitella. Olen reissussa, vastasi hän.

Meillä oli miehen kanssa molemmilla aivan liian ruusuinen kuva asunnon myynnistä. Minun kotini myytiin puolessa vuorokaudessa ensimmäisen nettiesiintymisen jälkeen, miehellä meni omansa kanssa vajaa viikko. Ja kyllä, samaa toimistoa käytämme nytkin, välittäjä vain on eri tyyppi. Sopimuksen kävi tekemässä vanha tuttu mutta yllättäen pyysikin lomailun takia kolleegansa hoitamaan asian.
Olisiko jo aika vaihtaa välittäjää? Emme ole stressanneet asialla liikaa koska meillä ei ole kiire myydä, mutta eihän se hyvältä näytä kun kämppä roikkuu myynnissä kuukaudesta toiseen. Siis kyllä, on tullut aika vaihtaa. Onneksi olen 'avautunut' asiasta jokaisessa mahdollisessa tilanteessa ystävilleni ja sen tuloksena meillä onkin aikamoinen lista hyväksi koettuja ja ilmeisen tehokkaita välittäjiä. Soittokierrokselle siis! Stay tuned ;)
Ihanaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Asunnonmyynti on taitolaji! Kannattaa valita myyjä joka kuuluu 100% klubiin vaikka enemmän kustantaakin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri niin! Kantapään kautta opittiin tämäkin. Ja kaverin kanssa ei kannata tehdä välityssopimuksia ;)

      Poista