21.7.2015

Ikkunat

      Vihdoin! Reilut pari viikkoa sovitusta toimitusajasta, ikkunat saapuivat eilen ja tänään asennettiin. Onneksi sen suurempia ongelmia ei viivästyminen aiheuttanut, mitä nyt muutama rankkasade imaistiin vielä sisään. Nyt päästään kuivattelemaan.

Ikkunatoimittajamme on Fenglass. Kaikki ikkunat ja ovet ovat alumiiniprofiililla. Ihan alimmalle terassille valitsimme lasiliukuoven.
  Ainoa asia mikä itseäni heti alkoi hiertämään on se että makuuhuonekerrokseen valitsimme sisäpuolelle valkoiset karmit. Struktuuripintainen harmaa joka on muissa tiloissa, on livenä niin upea että valkoinen näyttikin nyt sen rinnalla järjettömän pliisulta ja halvalta omaan silmään. Mutta onneksi valkoinen on vain makuuhuoneissa.
Ei voi mitään, no can do. Oma moka. Silmän täytyy vain tottua.

Nyt sitten sisähommiin ja kiiruusti pintoihin käsiksi jotta muuttopäivä ei liukene käsistä. Keittiön, kodinhoitohuoneen ja teknisen tilan kalusteet saapuvat viikolla 33 :)

 
Virallinen valvoja
 

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Upeasta kännykkäkuvan laadusta huolimatta ;) Kiitti Henna <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Nälkä kasvaa syödessä, nyt täytyy spurtata jotta saadaan vielä enemmän kodin näköiseksi :)

   Poista
 3. Onnittelut ikkunoiden saapumisesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! On niitä odotettukin! Ensin myöhässä tilattiin ja sitten vielä viivästyivätkin... :)

   Poista
 4. Talo valmistuu hurjaa vauhtia! Kiva, kun ikkunat saapui :)

  VastaaPoista
 5. En kestä miten ihana talostanne tulee! Mahtavaa edistystä kaiken takkuamisen jälkeen. Nyt ne kuumottavat vaiheet vasta alkavatkin :) Tsemppiä kaiken kanssa, lopputulos on odotuksen arvoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa takkuamiset olisivat taputeltu ja unholassakin jo... Varovainen toive heitetty ilmoille ;)
   Kiitos Pirita!

   Poista
 6. Vau, hyvältä näyttää ja ihana tuo lasinen suuri liukuovi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Venla! Olisin halunnut jokaiseen kerrokseen liukuoven mutta budjetti tappeli vastaan :)

   Poista
 7. Waude, tosi hyvän näköiset ikkunat! :)

  VastaaPoista
 8. Joku blogini kommentoineista mainitsi, että keittiösuunnitelmamme vastaavat kovin toisiaan. Piti heti tulla katsomaan millaiset sinun suunnitelmasi ovat, ja toden totta saman suuntaisiahan ne ovat. :) Kahlasinkin oikein urakalla läpi raksapostauksia, kun jostain syystä edellisestä vierailustani oli päässyt kulumaan aikaa. Veikkaan, että muistan nyt palata useammin, kun omakin taloprojekti on lähtenyt käyntiin, ja veikaan että vertaistuki on paikallaan. ;) Tsemppia teidän urakkan! Upealta näyttää jot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa, hauska että lukijat jopa muistavat mitä on kirjoteltu. Niitä on oikeasti siis luettu! Keittiöstä kirjoittelusta on jo niin pitkä aikakin :D Ihanaa! Kävin heti katsomassa teidän keittiösuunnitelmia, toden totta, ihanasti ollaan samoilla linjoilla! :) En malta odottaa miltä teidän lopputulos näyttää!
   Tsemppiä teillekin kovasti! Ei tämä helppoa ole, mutta varmasti palkitsee! :)

   Poista