3.7.2015

Blogiloma

Heippa vaan! 
Taas on hienoisia taukoja blogipäivityksissä, miten nämä kesät aina osoittautuukin niin haastaviksi blogikuukausiksi. 
On ollut aika hektistä hulinaakin joten ei ole valitettavasti ollut aikaa pysähtyä blogin pariin niin usein kuin olisin halunnut. Pienimuotoinen blogiloma takana, ja myös edessä :)
Uusia lukijoita olen saanut ihanan paljon kevään ja kesän aikana, ihan huikeaa!  Tervetuloa ihan kaikki<3 Toivottavasti jaksatte pysyä kelkassa vaikka postaustahti aina välillä hidasteleekin :) Hidastelun loputtua ajattelin järkkäillä kesän loppupuolelle arvontaa, olette kaikki niin ihania kun jaksatte käydä vuoropuhelua kanssani mitä erilaisemmista aiheista ja elää käänteissä mukana. Edellisen *blogiarvonnan* seurauksena löysin ihania blogeja lukulistalleni!

Tähän samaan jamaan pientä 'päivittelyä' :) 
Raksalla sujuu hyvin, ihana huomata sitä hienoa edistystä joka kerran siellä käydessä. Mahtavaa miten se nyt näyttää jo enemmän kodilta, siellä on ihan omanlaisensa tunnelma.
Suunnitelmani märkätilojen ja pintojen suhteen on valmiina. Olen myös valinnut portaikkojen seinävalaisimet ja saarekkeen yläpuoliset valaisimet. Hassua, ihan ensimmäisenä ennen ensimmäisiäkään talopiirustuksia, huomasin suunnittelevani noita saarekkeen valoja :) Palaan näihin myöhemmin! 
On näitä pieniäkin suunnitelmia siis hiottu! Jotenkin niin helpottavaa että yht'äkkiä palaset loksahteli kohdalleen ja kaikki tuntui niin selvältä. Tulee meidän näköistä. Sopivasti vaaleaa, neutraalia ja ajatonta. Muuttopäivästä ei miehet osaa sanoa mitään vaikka joka päivä sitä asiaa heiltä tiedustelen. Syys- tai lokakuu, toivotaan näin. Eilen jo ilakoin että hyvässä lykyssä saadaan sanoa motivaatiokämpän vuokrasoppari irti ensi kuussa!! 

Eilen ruokavastuu oli miehellä ja lähtivät pikkutypyn kanssa kauppaan. Lähes tyhjin käsin tulivat kotiin ja mies sanoi että kävi tilaamassa kebabit ja noutaa ne kohta. Ehdin jo tottua ajatukseen että synttäri-illalliseni on siis kebabia, jota meillä syödään... never. Hetken vilahti Monica-moment: "Know your audience!" Lähti sitten pilke silmäkulmassa noutamaan näitä 'kebuja' vain palatakseen sushien kera. Thank you! Toisaalta toiveeni oli vain ettei millään lailla tarvitse osallistua kokkailuun tai tiskailuun, eli kebu menee tähän kategoriaan. Ei tarvinut miehenkään! :)


Nautiskeltiin pois pullo valkkaria joka viinitilareissulta Kanadasta mukana matkasi. Silloin, kylmänä huhtikuisena päivänä päätetiin että viini nautitaan sitten helteisenä kesäiltana. Eilen oli juuri oikea hetki. 


Kesän synttärityttö tekaisi kakun kuitenkin itse. Ihana kakku tulikin, kenenkäs muun kuin KINUSKIKISSAN pettämättömällä ohjeella :) 
(pohjan tein Oreoista, muutoin oli täysin sama)

Seuraavat pari viikkoa blogi pysynee hiljaisempana. Mama pääsee minilomalle ystävien kanssa Viroon ja heti sen perään Californian ystävät rantautuvat Enkelten kaupungista vieraiksemme. Ohjelmapitoiset viikot siis edessä joten blogi on se mistä joudun tinkimään. Mutta päivittelen parhaani mukaan, ainakin instassa :) Pysykäähän kuulolla, en aio pidemmäksi aikaa kuitenkaan kadota. 
 
Ihanaa, aurinkoisen helteistä viikonloppua! <3  

17 kommenttia:

 1. Voi vitsit, mikä kakku! :) Kyllä varmasti maistuisi täälläkin. Nautinnollista lomaa ja paljon onnea! :)

  VastaaPoista
 2. Täällä pysytään, juurikin vasta tänne löysin! Ihana blogi sinulla! Sopivassa suhteessa kaikkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos... ja kiitos! Ihanaa kun uudet lukijat löytävät tähän sekablogiinkin, tervetuloa <3 :D

   Poista
 3. Ihanaa, kun kommentoit blogiini ja näin ollen löysin tänne! Huomasin, että meillä on saman ikäiset lapset, minulla oli la 16.4.14, mutta poika antoi vielä viikon odotuttaa :) Oikein ihanaa blogilomaa ja synttäri onnittelut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina, ja ihana kun löysit tänne! :) Hauska sattuma tuo lapsosten pieni syntymäväli, sittenhän jaetaan hyvin samanlaiset raksatunnelmat varmasti monelta osin :) Meillä tuo sinun laskettu päivä oli se tärkeä päivä <3 Tosin 10 päivää yli antoi odotuttaa....

   Poista
 4. Siis mikä K A K K U! <3 Aivan ihanan näkönen! Omat synttärit elokuussa ja perinteisesti mansikkakakkua yleensä pitää saada - jos se oliskin tänä vuonna tällanen. :P Paljon onnea ja rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanne! :) Ulkonäkö ei ole ihan yhtä täydellinen kuin K.kissalla mutta maku oli kohdallaan! Mulla on aina sama, kakussa pitää olla mansikkaa! Tähän sai kivasti ympättyä mukaan myös osan raparperivuorta joka on odotellut sopivaa käyttötarkoitusta :)

   Poista
 5. Hauskaa! Onnea kovasti! Blogitaukoja saa olla, ja pitääkin olla! Eikös sen inspiraation pitäisi syntyä ilman pakonomaista panikointia!? Täällä pysytään vaikka aina kovasti odotellaankin :) Onneksi et bloggaa työksesi, ei synny turhia postauksia kun ei ehdi eikä ole aina asiaakaan :)
  Oltiin mutsin luona kesälomalla viime viikolla, taisimme saada juurikin samaisella reseptillä tehtyä kakkua, namskis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mea! Arvelinkin tekstistä että saatat olla Suomessa lomailemassa... Ääkköset ja öökköset löytyy repertuaarista!! :)
   Sano muuta, en mitenkään pystyisi tällä hetkellä edes miettimään ammattimaista kirjoittelua, ei olisi niin paljon asiaakaan. Saati että musta siihen olisi :D
   Hei ihanaa kun pysyt siellä odottelemassa ja kaipailemassa, yritän olla tuottamatta pettymyksiä! ;) Just tämän takia jaksan blogata.
   Ihanaa Suomi-lomaa! <3

   Poista
 6. Ihania hetkiä sinne! KEsä on yleensä blogimaailmassa hiljaista ja hyvä niin!! Silloin on aika tehdä kaikkea kivaa ulkona ja ystävien kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Niin totta, ja ihan tervetulluttakin viettää aikaa ilman konetta :)

   Poista