18.7.2015

Busy bee

Hei, vilahtipa aika salakavalasti kuun loppupuoliskolle! On ollut niin kivoja juttuja ja ihania ihmisiä että sääli kun hetket tuntuivat kiitävän ohi pikakelauksella. Ystäväaikaa ja perheaikaa. Pienelle tytöntylleröllemme taisi pari viime viikkoa olla rankkoja. Uhmakohtauksia seläteltiin useassakin kohteessa, vaikka urheasti pikkumatkalainen mukana menossa reissasikin. Taidetaan kuitenkin pysytellä kotimaisemissa ja tutuissa rutiineissa seuraavat viikot ;) 


Parin viikon aikana on piipahdettu Virossa, kahdestikin. On syöty niin että napa repeää. Muutaman päivän aikana herkuteltiin Suomenlahden molemmilla rannoilla, sekä kokkikurssin muodossa Muhun saarella että valmiin pöydän ääressä erinäisissä paikoissa. Nautiskeltiin mm. Eiran Sandrossa sekä Turun Blankossa ja Tintåssa. Tallinnassa taasen F-Hoonella, Noassa ja Chedissa. Uuuh, sanoo sisäinen pikku pullukkani. Vararengas vyötäröllä kiittää ja vahvistuu :) 


Ameriikan vieraat saateltiin perjantaina lentokentälle hyvin haikeissa tunnelmissa. He jatkavat Euroopan kiertämistään mutta kohtaamme jälleen kuukauden kuluttua. 
Vieraamme olivat ihanan omatoimisia, siitä oli tämä viime aikojen busy bee todella kiitollinen. Olivat ottaneet itse selvää kohteista mihin haluaisivat tällä kertaa tutustua, meille jäi siis lähinnä kuskin, viihdyttäjän ja majoittajan roolit. Ilmeisen hyvin olivat lukeneet rivien välistä hienoisia räpiköintejä raksaajien aikataulujen hallinnassa. Me like! ;)


Tämän kertaisella reissullaan vieraamme halusivat käydä mm. Turussa ja Naantalissa. Ja Tallinnassakin siis piipahdettiin yön yli reissulla. 
Muumimaailman olivat jostakin bonganneet joten se tuli nyt meidänkin katsastettua! Olin ajatellut että Muumimaailma on meille myöhempien vuosien juttuja mutta siellä pikkumurukin iloisena ihmetteli tuttuja tyyppejä! Kiva kokemus, vaikkakin ruuhkainen. Ihana sää oli ilmeisesti ajanut tiistaina liikkeelle muutaman muunkin kesälomalaisen. 

On aina hauskaa kun saa vieraita muilta mailta, samalla saa itsekin hullutella ja ihmetellä turistina paikkoja joissa muutoin tulee käytyä liian harvoin, jos juuri koskaan. Tulinpa myös tietoiseksi että Espalla sijaitseva Iittalan myymälä postittaa ostokset maailman toiselle laidalle vaivatta ja suht kohtuullisella korvauksella. Helppoa kun mikä... ja halvempaa kuin matkalaukkujen ylipaino! Ystäväni hullaantuvat aina Iittalalla käydessään. Ja niin lähti jälleen upeaa Suomi-designia kaunistamaan ruokakattauksia Los Angelesiin :)

Tämän viikonlopun rentoudun, rauhoitun ja palaudun työn äärellä parin viikon vapaaputkesta. Ja maanantaina vihdoin katsastan asuntomessut, YKSIN! Ei kiirettä, ei hoppua... Saatanpa viettää vaikka koko päivän ;)

Ja tiistaina tapahtuu raksalla vihdoin jotain kovin viivästynyttä... siis kauan odotettua! 
Pysykäähän kuulolla!

Aurinkoista viikkistä murut! <3

10 kommenttia:

 1. Aina on hyvä pitää vararengasta, on talvella sitten parempi ;)

  Ihanalta kuulostaa Muhun saaren kokkikurssi, kerro lisää! Aurinkoista viikkistä sullekin vaikka töiden parissa vietätkin! Mutta kuulostaapa kivalta työ jossa voi rentoutua ja rauhoittua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron varmasti, luonnostelu käynnissä... ;)

   Viime päivien jälkeen töihin meno rentouttaa jo pelkästään ajatuksen tasolla :D On toki raskaitakin päiviä mutta onnekas olen kun on työ jossa viihdyn kaikesta huolimatta! Ja toki tässä voi olla pieni sivuvaikutus sillä että puolikkaan työajan teko tuntuu lähinnä kivalta harrastelulta :D Nytkin olin pari viikkoa vapaalla ja käväisen taas pari päivää töissä. Sitten on taas kiva jäädä pitkälle vapaalle!

   Poista
 2. Kesäloma voi olla kyllä aikamoista hulinaa. :) Raksailu rajoittaa matkailua mutta ohjelmaa on ollut kyllä joka päivälle. Onneksi ei ole suuria tavoitteita tälle lomalle, jos nyt huvipuistoon lapsia vietäis niin hyvä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hulinaa hyvinkin, toisaalta ihana saada muutakin ajateltavaa raksailun rinnalle. Nyt on taas pakko keskittyä raksan edistymiseen :D Sen valmistuminen on sellainen palkinto että matkat jää toiseksi :D Matkoille ehtii myöhemminkin... vaikka lentokentälle kavereita saatellessa matkakuume pyyhki hyökyaaltona yli ... Huoh!

   Poista
 3. Matkailu avartaa, mutta kotiin on aina ihana tulla.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkailu tosiaan avartaa, oli se matka sitten kauemmaksi tai ihan vaan oman maan sisällä... tai oman paikkakunnan! Kotona on kuitemkin paras ;)

   Poista
 4. Hauska tuo uhmakohtausten "selättely", kuulostaa ihan siltä että neiti on oikeasti selätetty :D Uhmikset on pahoja ja ne lyö täysin ällikällä!
  Turun Blanko ja Tintå! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha totta... Luin sen itsekin uudestaan ja kyllähän se saattaa vaikka voimankäytöltä kuulostaa :D Hui!
   Mutta ihan vaan siis 'kärsittiin' ja tunnettiin omissa nahoissamme nämä uhmakohtaukset...
   Tintå on ihana, siellä olen aikaisemminkin käynyt - todellakin oli palaamisen arvoinen! Blankossa tuli koko ensikertalainen seurueemme erittäin tyytyväiseksi :) On teillä siellä Turussa aikamoisia ravintolahelmiä!

   Poista
 5. Miksi sitä kesällä pitääkin syödä niinkuin se ruoka olisi jotenkin parempaa kuin talvella. Ehkä se onkin. Itse olen aina ruoka-aikaan kotona, joskus jopa kahdestikin.
  Voi noita jäähyväisiä, ne on niin kyynel täytteisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano muuta... Toisaalta on ihanaa että voi elää syödäkseen eikä syödä elääkseen. Paljon suurempi nautinto! :)

   Poista