18.4.2015

Juhlahuumaa

Sitäpä on tänään ollut, mahdottoman ihanaa <3
Aikamoista härdelliä näistä viime päivistä tulikin, hyvin karnevaalipitoisten viikkojen jatkoksi. Miehen piti jopa pyytää viime viikonloppuna että 'ethän pliis järjestä tulevaan viikkoon enää mitään ekstraa?! :)


Mutta nyt on pikkupalleron ekat synttärikemut vietetty. Pienesti mutta sitäkin lämpöisemmissä tunnelmissa. Kummeista, isovanhemmista, sisaruksista ja serkuista jo koostuikin kiva parinkymmenen hengen porukka yksivuotiasta juhlimaan. Motivaatiokämpän seinät kupruilivat ihanasti jo tästäkin jengistä. Mama nautti, olo on väsynyt mutta onnellinen.

  
Nyt pitäisi pakata. Huomenna suunnistetaan kauan kaivatulle lomalle, työt ja raksailu jää hetkeksi. Appiukko jää talonmieheksi ja raksa jää pysähtymättä hyviin käsiin, siitä olemme erityisen happy. Blogi hiljenee hetkeksi mutta insta luultavammin päivittyy, löydätte minut sieltä nimellä @annasroad. Lento starttaa aamulla tasan klo 06... joten so long vähäksi aikaa muruset <3 
8 kommenttia:

 1. Voi miten ihana kakku ja kaikki muukin <3 Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 2. Suloisen näköiset synttärit ♡
  Oikein mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana kakku! Todella kaunis!

  Mukavaa lomaa :)

  VastaaPoista
 4. Onnea yksivuotiaalle vielä näin jälkijunassa <3! Näyttääpä ihanilta kekkerit, ja vautsi mikä kakku! Voi että kun tästäkin rähmäkäpälästä vielä kuoriutuisi leipuri :)! Ihanaa lomaa teille, tulee varmasti tarpeeseen <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3
   Ihan noin tyylikkäitä kakkuja luomaan ei itsestäni ole, se on yksi asia minkä ulkoistin taitavalle leipurille... Mutta muuta makeaa onnistuin loihtimaan tarjolle:)

   Poista