22.11.2014

Jouluöverit. Nyt jo.

 Äipän ja minimiin tyttöjen lauantai sujui leppoisasti. Miehen ihmetellessä jouluhömpötystä Köpiksessä, me fiilisteltiin joulua kotihoodeilla. Hieman herne nenässä lueskelin tekstiviestejä tanskalaisten upeista jouluvirityksistä Tivolin tienoilla. Not envious at all... Mutta löytyy sitä suloista joulutunnelmaa Suomestakin, ihan omilta kulmilta Espoosta! 

Vinkkinä kaikille muillekin Espoon suunnalla pyöriville, parikin ihanaa sisustuspuotia on tänä viikonloppuna jouluisissa tunnelmissa, lauantaina sekä sunnuntaina. Piipahdimme minimiin kanssa ihanan Päivin monday TO sunday puodissa Espoonlahdessa ihastelemassa joulutunnelmaa ja tekemässä ostoksia. Äiti sai maistellakseen herkullista omenaista glögiäkin.
 Kävimme myös Saunalahden Homebazaarissa. Äippä pääsi glögin makuun sielläkin.

Kännykkäkuvat ei tee minkäänlaista oikeutta puotien ihanalle tunnelmalle, se ei välity läheskään niin hyvin kun haluaisin. Mutta seuraavassa edes pientä yritystä. 


Tässä monday TO sunday 'maistiaisia'





Alla Saunalahden Homebazaar





Kasvihuoneen puolella









Molemmat puodit pullollaan ihania joulukoristeita, lahjaideoita ja tunnelmaa.  Itsekin sain mukaani monta kivaa joulutuliaista, ja kotiinkin jotain pientä kivaa.
Aina ilo käydä! Menkäähän heti sunnuntaina :)

Me jatketaan huomenna virittäytymistä joulutunnelmaan Fiskarsin Ruukin joulunavauksessa.

Jouluöverit. Nyt jo.
 I know. Can't help it though. Just LOVE it <3




23 kommenttia:

  1. Onpa tosiaan kivan näköinen putiikki. :) Tuolta löytyisi vaikka mitä kivaa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmissa puodeissa runsaudenpula suorastaan! Miten vaikea olikaan valita pieni osa kaikesta kauniista kun kaikkea ei voi saada :D

      Poista
  2. Ihanan näköisiä puoteja, ja kyllä vain tunnelma välittyi näiden kuvien kautta. Millä kännykällä saa näin hyviä kuvia, itse tuskailen järkkärilläkin otettujen kuvien laadusta näin pimeään vuodenaikaan,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vähänkö kiva jos oot sitä mieltä! Ehkä itse katselen kuvia kriittisesti kun tiedän miten ihana tunnelma ihan livenä oli :) iPhonella kuvailen. Kaksi alinta kuvaa on tosin järkkärillä otettu kotona.... :)

      Poista
  3. Uh! Mä haluun tonne! Molempiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uh! Mä vien sut! Mut sun pitää tehdä rapakon ylitys... :)

      Poista
  4. Missä Espoonlahdessa tämä putiikki on? Onko lähellä Lippulaivaa? Miten mä en ole ollenkaan huomannut näon ihanaa paikkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on siinä heti Länsiväylän toisella puolella, aikoinaan kun itse katselimme tonttia alueelta osa välittäjistä puhui Kattilalaaksosta, osa Espoonlahdesta :)
      Ihana puoti onkin!

      Poista
  5. Oi oi miten ihania putiikkeja! <3
    Juuri tuollaisesta minäkin tykkään, kierrellä ja katsella, imeä itseensä suloista tunnelmaa. ;) Niin ja hakea erilaisia sisustusideoita! ;)

    Suloista sunnuntaita sinulle sinne! <3

    T: Emppu / Iloa & Unelmaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tunnelmointi ja jouluun virittäytyminen on ihan parasta, ihana kun se alkaa jo aikaisin. Tuntuu että vuosi vuodelta vain aikaisemmin :)
      <3

      Poista
  6. Ihanan näköistä! Home Bazaar on tuttu, mutta tuonne Päivin putiikkiin en ole vielä ehtinyt - täytyypä korjata tämä vaje jossain vaiheessa. :) Kivaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyyhän se vaje korjata! :) Mahtavaa että Päivi avasi puodin, ja lähellekin vielä! :) Ihania juttuja siellä, aina lähtee jotain kotiin mukaan.

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Mutta kuvauksen kohteet ne vasta ihania olikin, upeita puoteja. Ihana jos tunnelma edes hieman välittyy!

      Poista
  8. Hei! Onko tuo sinun ihan alimmaisissa kuvissa esiintyvä betoniruukku uusi hankinta? Mistä olet löytänyt? Entä nuo ihanat lyhdyt? Kovin on kaunista <3

    T. Lilli, Oulu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lilli :)
      Tuo ruukku löysi tiensä parvekkeelta sisätiloihin talveksi. Se on hankinta Stockan viherosastolta v. 2008 :) Nyt on betoniruukkujen kulta-aika, niitä tulee vastaan kaikkialla. mm. Granitissa olen nähnyt hyvin samantyyppisiä :)
      Nuo pienet marokkolaislyhdyt on hankinta juurikin tuolta monday TO sunday puodista muutama viikko sitten. Tykkään niistä paljon!

      Poista
  9. Totta ,saa todellakin :) Ja joulufiiliksen nousemaan!

    VastaaPoista
  10. Onpa ihania kuvia molemmilta puodeilta, täytyypä ottaa asiaksi mennä poikkeamaan ja nauttimaan jouluähkystä itsekin. :)

    Ja ihania kuvia oli edellisessä postauksessa myös, oi oi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Jouluähky ei oo huono ähky, se on ihanaa! Ei kun virittäytymään siihen! :)

      Poista
  11. Vastavierailulla ja täällähän näyttää ihanalta - liityinpä samalla lukijaksesi. :)

    Tosi mielettömän näköinen puoti! Juuri täydellinen joulukauppa. <3

    VastaaPoista