21.11.2014

Lomalta paluu

Hiljaista on ollut blogin puolella, mutta jälleen on kiva syy. LOMA, se ihanista ihanin tekosyy. Nyt se on takana ja arki edessä. Käväisimme lyhyehköllä lomalla Dubaissa ja Omanissa hakemassa marraskuun keskelle aurinkoterapiaa ja upottamassa varpaat hiekkaan. Samalla saimme ihastella jouluista bling-bling meininkiä ja teinpä joululahjahankintojakin. Vaikka kuinka ikävää loman loppuminen aina onkin, joulunodotusarkeen on kiva palata.


Ja mukavaa on myös se, että tontilla on loman aikana tapahtunut edistystä. Vihdoin alkaa konkretisoitua ajatus että sieltä se koti hiljalleen nousee. Niin pitkään alkuvaikeuksien kanssa painittiin että usko tahtoi jo loppua enkä osannut täysin ajatella että pääsisimme joskus muuttamaankin. Mutta valmistuu se :)

Loma oli mahtava, minimiin eka pidempi reissu. Miten ihana, mukautuva ja helppo matkakumppani tuo pikkuinen onkaan, ei voi kuin ihmetellä <3
Meillä oli ensimmäistä kertaa hieman erilainen lomamatka, täysin pienokaisen ehdoilla mentiin. Näin se elämä muuttuu :)


Haasteita odottaa rivissä, vakaa aikomukseni on ne toteuttaa. I promise! Kivoja juttuja tiedossa, mm. vaatimattoman pikkublogini eka arvonta kultaisille lukijoilleni. Panoksena jouluinen Dubain tuliainen. Ja joulukalenterihaasteenkin sain, lupaan panostaa siihen päivittäin! Se on tämmöiselle harvakseltaan päivittelijälle paljon se. Hih :) 
Stay tuned! Meillä mies lennähtää jälleen viikonloppuna pikaiselle työreissulle, saa nähdä mitä me mimmit keksitään. Ihanaa viikonloppua murut!
 

16 kommenttia:

 1. Voi miten kivaa päästä aurinkoon marraskuussa! Onnekkaat! :) Hauskaa että teet joulukalenterihaasteen, tykkään bloggareiden joulukalentereista!!!!
  Ihanat nuo pikkuneidin rennot lomavarpaat ja asento, voi suloisuutta. Tuo Bugaboon aurinkokuomu on kyllä kätevä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin pidän joulukalentereista, sen vuoksi yritän tehdä parhaani kalenterin eteen :) Kiva että sain haasteen, kiitos siitä!
   Nuo lomavarpaat sai koko jengin aina nauramaan, neiti osasi ottaa loikoilun niin rennosti rattaissaan :) On se kuomu kätevä ja täynnä hyviä ominaisuuksia, 'ilmastoitu' ja UV-suojattu.

   Poista
 2. Ihania aurinkokuvia, mulla on niin ikävö jo nyt kesää. Kivaa viikonloppua ★

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin talvi-ihminen ettei juuri koskaan kesää varsinaisesti ikävä ole :) Mutta marraskuun pimeydestä on ihana päästä hetkeksi D-vitamiinitankkaukselle. Tulisi edes lunta!

   Poista
 3. Hei! Oliko matka yhdistelmäpakettimatka? Oman on kohteena kovasti nousussa ja harkitsemme sinne matkaamista. Millaista oli lapsen kanssa? Google ohjasikin blogiisi hakusanalla Oman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ei ollut pakettimatka. Räätälöitiin itse, varattiin lennot, hotellit ja auto omiin aikatauluihin ja mieltymyksiin sopiviksi. Lapsosen kanssa matka meni hienosti, kirjoittelen vaikka pian siitä näkökulmasta postauksen :) Suosittelen Omania kovasti!

   Poista
 4. Oli hieman erilainen Dubain matka kuin viimeksi? :) Kivoja aurinkofiiliksiä! Minustakin olisi kiva kuulla miten meni matka sylilapsen kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli hieman erilainen ;) Ihanalla tavalla erilainen. Kirjoittelen pian fiiliksiä pikkupalleron ekasta lomasta :)

   Poista
 5. Eikö ole hieman vaarallista matkustaa Lähi-Itään, varsinkin lapsen kanssa? Itse en menisi mistään hinnasta riskialueille ja asettaisi lastani vaaroille alttiiksi. Jokainen tyylillään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan aina tehty kotiläksyt matkakohteista hyvin, ei ole tullut mieleenkään pelätä mitään näiden Lähi-Idän kohteiden kohdalla. Missä voisikaan olla turvallisempaa kun juuri siellä missä rikollisuutta ei ole juuri nimeksikään...? Dubain lennoilla puolet koneesta oli lapsiperheitä. Lapsiystävällisempää kohdetta saa hakea.

   Poista
 6. IHanaa kun olette saaneet arkeen hieman piristystä. Ja kivaa kun joulu odottaa ovella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava yhteinen breikki arkeen joka on ollut lähinnä kiirettä ja läpsystä vaihtoja. Aurinkotankkauksesta puhumattakaan, kyllä se aina piristää! Mutta niin piristää joulukin :)

   Poista
 7. Oman on upea kohde, ja erinomainen lapsiperheille! Missaan ei rakasteta lapsia niinkuin Lahi-Idassa. Meidan lapset otettiin upeasti huomioon! Kerropa kokemuksia! Ihanaa joulunodotusta teidan perheelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oman ON upea kohde! Lapsista todella välitetään ja otetaan huomioon. Harmittaa että aikaa ei ollut enempää siellä exploorata. Lupaan laitella pian kokemuksia :)
   Ihanaa joulunodotusta teillekin <3

   Poista