28.11.2013

New York, New York...

Lomalla on ihanaa! Tällä viikolla olen aloittanut jokaisen aamun käpertymällä sohvannurkkaan ja katsomalla jouluisen chick flickin, ja nauttinut samalla aamupalan joulukahvin kera. Family Stone, Holiday ja  Love Actually uppoaa aina, vaikkei joulu ihan vielä olisikaan.

Mutta tänään lomailu sohvannurkassa vaihtuu hetkeksi New Yorkin sykkeeseen, kaupunkiin joka ei koskaan nuku. Tätä on odotettu. Mitähän juuri tähän päivään sattuva Thanksgiving meille vielä eteen tuokaan!

Samalla heitän toiveen jo kotiinpaluulle. Olisipa sillä aikaa tullut kunnon talvi Etelä-Suomeenkin!

Aamukahvit New York State of mind
      

@Hki-Vantaa. Off we go! 
            

7 kommenttia:

 1. Hieno homma, NYC on joulunaikoihin parhaimmillaan! Ja Thanksgiving torstain jälkeen tulee black friday!! Lucky girls!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se jouluvalojen loisto ja koristeluiden estetiikka on mahtavaa, Suomessa olisi paljon opittavaa :) Black Friday oli aika uuvuttava... Mutta TODELLA hyödyllinen ;)

   Poista
 2. Tuosta kermamäärästä sai varmasti hyvät energiat lennolle! Ja lukemisetkin kohdallaan, 'Vieras' sopii hyvinkin Nykin kävijälle :)
  Hienot nuo kahvimukit, Nykistäkö olet ostanut? T. Frendit-addikti ;D (Sanna)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gingerbread latteen kuuluu kerma! Ennen nirsoilin kerman kanssa ja pyysin aina viellä skinny-versionkin kun päivittäin töihin kiiruhtaessa sen mukaan nappasin... Nyt en pystyisi moista kuvittelemaankaan, kun kerran harvemmin saa :) Joulunaikaan kuuluu kerma, voi ja sokeri :D Energiasta viis.
   Juu, 'Vieras' on loistavaa luettavaa mutta uppouduinkin lennolla elokuviin, oli yllättävän OK tarjonta. Luin myöhemmin ;) Vogue kuului kummitytölleni...

   Poista
  2. Mukit ovat Warner Brosin studioilta L.A.sta vuosien takaa :)

   Poista