22.11.2013

Friday night fever

Mies pikkujouluissa, minä hektisen päivän uuvuttamana kotisohvalla. Seuranani koira, lasi glögiä ja viikon aikana postiluukusta tipahdelleet lehdet. Rauhallinen perjantai-ilta, hyvin erilainen on nykyisin tämän tytön 'friday night fever'. Lomaa takana muutama päivä, edessä vielä pari viikkoa. 

Eilen palasin parin päivän reissulta Etelä-Karjalasta ja kummitytölle on täten siis suuri salaisuus käyty paljastamassa. Emilia lunastaa rippilahjansa ensi viikolla kun suuntaamme kaksin New Yorkiin minilomalle! Tarkemmista suunnitelmista lähemmin ja matkan kuluessa, eihän ihan kaikkia suunnitelmia voi etukäteen paljasta. Jännittävää, meille molemmille ;)

Ihanaa perjantai-iltaa ja viikonloppua!


8 kommenttia:

 1. Wow! Ihana rippilahja! Eipä malta olla kuulematta mitä reissussa puuhaatte! :)
  -Hanski

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä päivittää reissupuuhat postailemalla jo vaikka heti ensi viikolla ;)

   Poista
 2. Haha, meitsilläkin mies jossain pikkujouluilemassa ja ohjelmana koiran kanssa sohvalla rötväily :) Kyllä vaan kelpaa! Kivaa viikonloppua myös sinne suuntaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan parasta välillä vaan rötväillä itsekseen sohvan nurkassa :) Taisi olla kauden vilkkain pikkujouluviikonloppu, tuntuu että kaikki viettivät perjantaina jonkin muotoisia kekkereitä :)

   Poista
 3. siit tulee ihan mahtavaa! jännittää;)

  VastaaPoista
 4. Ai että miten herkullista! Joulushoppausta NewnYorkissa! Ihanaa matkaa teille :) Vinkkejä jakoon matkan jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shoppailu sai vieläkin uuvuttavamman merkityksen Black Fridayn muodossa... ;)

   Poista