24.3.2013

Palmusunnuntain ahdistus

Tänä viikonloppuna on taas asumiskuviot ahdistaneet kovasti. Aurinko paistaa kauniisti ja paljastaa ikkunat jotka kipeästi kaipaisi pesua. Tavarat levällään. Mitään ei löydy. Joka paikka täynnä tavaraa. Osa tarvittavasta astiastosta kaapissa, osa jossain boxissa kellarissa. Vaatehuoneeseen ei mahdu kävelemään. Mun vaatteet haisee koiranruoalle ja pölynimurille, koska yht'äkkiä mun vaatehuoneesta on tullut varasto/siivouskomero. Feng shui on kaukana. Mutta ei, ei jaksa tehdä mitään asioiden eteen, koska niin kovasti haluaisi päästä asumaan omaan uuteen kotiin. On helpompi vetää kunnon itkupotkuraivarit. Millä yhtälöllä 2 aikuista + koira ei mahdu sataan neliöön? Miksi asiat ei etene mihinkään suuntaan? *syvä huokaus*

Onneksi lauantai-ilta toi ystävät syömään. Jälkkäriksi tekemäni popcorn-jäätelö maistui jännästi erilaiselta, ja vahvasti popcornilta :) Mahat täynnä oli kiva suunnata tyttöjen kesken Tavastialle Irinan energiselle keikalle. Ystävät on <3

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselta jätskiltä. oliko popparit jätskissä vai käytitkö esanssia?
  t. Eva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poppareista irroitettiin makua liottamalla niitä kerma-maidossa, mutta siivilöitiin pois. Iso EI esansseille ;) Herkullinen suolaisen ja makean liitto.

   Poista
 2. Asioilla on tapan järjestyä <3 Mutta eihän se odottaminen ja 'tyhjän päällä' olo mukavaa ole. Jaksamista kevääseen! :)

  Käytitkö jätskin tekemiseen konetta vai pystyykö tuon tekemään ilman?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, kuulen tuon lauseen kotona melkein päivittäin. Ja uskonkin siihen kyllä. Välillä vaan jaksaminen ja usko on koetuksella :)

   Tämäpä oli siitä kiva jäde että sen sai aikaiseksi ilman konetta. Ja lopputulos yhtä 'smooth' :) Ohje löytyy uusimmasta Glorian Ruoka ja Viini lehdestä.

   Poista
 3. 'eventually all things fall into place'
  jaksaa jaksaa :*

  VastaaPoista