18.3.2013

Girly weekend

Mies lähti viikonloppuna Pohjanmaalle hakemaan koiran kotiin, minä sain siskoni ja pienen siskontyttöni kyläilemään. Ihana viikonloppu takana, kokkailtu, syöty, shoppailtu ja rentoiltu.

Olin jo pitkään miettinyt mitä joulusta ylijääneestä Blossasta voisi kehittää, sen verran jouluiselta maistuu ettei ole mieli tehnyt sitä enää juotavaksi lämmitellä. Muistin että joulukuun Glorian Ruoka ja viini lehdessä oli jonkinsortin ohje jossa glögiä voisi hyödyntää, ja sieltähän se löytyi, mascarpone-aprikoosi torttu. Blossa liittyy kuvioon siten että ohjeen mukaan aprikooseja piti liottaa glögissä ennen tortun paistoa. Ajateltiin että viime vuoden vaalea, hieman sitruksinen Blossa toimisi aprikoosien kanssa oikein hyvin. Perjantai-illan makean nälkään päätettiin jälkiruoaksi väsätä semmoinen siis. Ja valmistuihan se, mutta molemmat todettiin maistellessa että 'ei jatkoon'. Ei toiminut meillä.  Makeannälkää näiltä siskoksilta tämä torttu ei vienyt, mutta Blossa tuli käytettyä ja ohje testattua, ei enää kummittele mielessä. Pienimmän leipurin suuhun pohjataikina ja mascarpone katosivat vauhdikkaasti, jo tekovaiheessa :)

Viikonloppuna myös shoppailtiin, etenkin sisustusliikkeissä. Moko Market lauantaiaamun brunssiaikana oli kaukana seesteisestä sisustuskeitaasta. Mutta ihasteltiin kevään värejä ja jälleen kerran silittelin päiväpeittoa josta haaveilen, kunhan ensin saisin sen haaveideni makuuhuoneen  :) Silloin kykenisin ehkä päättämään sen tärkeimmän, eli värin. Harmaa vai valkoinen, vai jopa musta?
Ajoimme myös Mosa Interiorsiin. Ihanaa pääsiäistunnelmaa, paljon ideoita jo kesäpuutarhaan ja parvekkeille. Muutama kiva lasilyhty löysi tiensä ostoskoriin, ja kaikkein parasta että kaikki oli -30%!  Muuttomyynti kesään asti, täytyy pian käydä uudestaan.
Sopivasti myös Stockalla oli kaikki lauantaina -10%, ihan huippuja nuo kantispäivät!

Nyt kun on lomalla saatu akut ladattua ja henkinen puoli voi taas paljon paremmin, on aika myös satsata fyysiseen puoleen. Tänään on vihdoin se päivä jolloin PT odottaa mua alakerran salilla, sain kuin sainkin varattua ajan viimein. Yhteinen sessio tuo mukanaan toivottavasti paljon hyviä ideoita fyysiseen hyvään oloon ja virikkeitä liikkumiseen. Motivaatiokin on kohdallaan ja vielä on kesään hyvin aikaa. Pienin askelin...

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! :)4 kommenttia:

 1. Tuo viime vuoden Blossa oli pitkään aikaan paras. Ja niin kaunis pullo! Sitä ei piiloteltu kaappeihin :) Piirakka näyttääm IHANALTA! Kuvan innoittamana kaivoin lehden esiin ja aion kokeilla, minä en ole äkkimakean ystävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin ihan innoissani reseptistä, siinä oli kaikki ainekset täydelliseen herkkuun... Mutta 'yhteenveto' ei oikein ollut makeanhimoon riittävä, hienoinen pettymys. Jälkikäteen sitten huomattiinkin että viereisellä sivulla oli 'varoitus' ettei toimi äkkimakean ystäville ;) Joskus vaan vaatii MAKEAA! :) Ehkä reseptiä voisi tuunata... hmmmm

   Poista
 2. Oi ihana Mosa! Seuraavalla Suomi-visiitillä täytyy käväistä katsomassa josko mitään olis jäljellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hope so :) Kuulostaa siltä että olet tulossa ennen kesää, yippee!!

   Poista