18.1.2013

Täydellinen perjantai


Niinhän se eilinenkin meni että oli pakko käydä auringonvalossa ihailemassa muutamia tontteja joista jollekin toivottavasti joskus nousee meidän koti. Koko alue näyttäytyi täysin erilaisena kun iltapäivän auringossa ajeltiin tontteja kurkkimaan. Ihana maalaistunnelma mutta kivasti palveluiden vieressä. Tykkään!
Illalla Patronan ruoka sai jälleen kerran hyvälle mielelle ja hieman hienkin otsalle... onnistuin valitsemaan annoksen tulisemmasta päästä. Mutta niin hyvää! Ja seura loistavaa! Alkupalat ja Helsingin parhaat margaritat ovat ehdottomasti Patronan parasta antia, tunnelmasta puhumattakaan.

Tänäänkin on aurinko paistanut upeasti, tämän talven kaunein päivä. Mutta tämä sininen hetki, juurikin tällä hetkellä vie kyllä voiton. Kaamos on ihanaa aikaa, olen onnellisesti syntynyt oikeaan maahan. Neljä selkeää vuodenaikaa on mun juttu, ja talvi niistä ehdoton suosikki.
Kampaajareissun jälkeen löysin ihka ensimmäiset laskiaispullat, Cafe Succes'n jättisuuria laskiaispullia ei voi ohittaa. Tarkoituksena oli hakea sieltä vain kahvi mukaan mutta niinhän siinä kävi että jouduin sortumaan, olivat mokomat nyt jo alkaneet pulliansa leipomaan. Ja hillolla tietty, mulle aina hillolla. Onneksi en enää asu kyseisen kahvilan yläpuolella...
Kotimatkalla oli vielä pakko hakea Stockalta iso kimppu valkoisia tulppaaneja ja muutama kevättä pursuava sisustusraamattu lehtihyllystä. Täydellinen perjantai.

Tänä iltanakin on luvassa laatuaikaa ystävän seurassa. Mies lähtee juhlistamaan työtoverin syntymäpäiviä ja mepä käväisemme dinnerillä, ehkä myös skumppalasillisella. Tänään testataan Skifferin liuskapitsat. En ole Skifferissä käynytkään sen maalle rantautumisen jälkeen. Liuskasaaressa on kesäisin nautittu Skifferin antimista ja jotenkin tuntuu että voiko ne muualla maistua yhtä hyvälle? Miljööllä on merkitystä.

2 kommenttia: