17.1.2013

Vapaapäivän iloja

Nyt kun tonttiajatukset on hetkeksi hyllytetty ja vain 'hiljaisesti' odotellaan arvonnan tuloksia, on ajatukset suunnattava ihan kaikkeen muuhun. Mies autokuumeilee, minä matkakuumeilen. Matkasuunnitelmat ovat olleet lähes jäissä muutaman viikon koska kaikki intressit ovat olleet tonttiasioissa. Vain matkakohde on päätettynä ja lennot varattuna, majoitusten kanssa täytyisi pian toimia jottei jäädä rannalle (kirjaimellisesti) makailemaan. Äkkivilkaisulla vaihtoehdot vähenevät koko ajan koska sesonki lähenee. Mielessäni niin jo makailen palmun alla ja snorklailen kirkkaissa vesissä. Can't wait!

Täysin toimettomana en kuitenkaan pysty odottelemaan tonttiarvonnan tuloksia. Tänäänkin vakiolenkkini Rantaraitilla kesti hieman kauemmin koska pysähdyin matkan varrella ihailemaan toinen toistaan upeampia omakotityömaita. Niitä on ollut mahtava seurata, edistystä tapahtuu päivittäin. Jospa pian meilläkin... Toisten työmaita katsellessa itsellekin kirkastuu mitä haluaa ja mikä ei missään nimessä miellytä. Ideoiden metsästys on parasta!
Aurinko paistoi kirkkaasti ja oli sopiva pikkupakkanen, tuli ihana kevätfiilis ja ulkona olisi viihtynyt tuntikausia. Uskaltauduin jopa jäälle, ensimmäistä kertaa tänä talvena. Rantaraittia tulee niin kova ikävä jos joskus rakennusprojektiin pääsemme. Rantaraitin tontteihin kun ei meidän budjetti valitettavasti riitä ;)

Illalla luvassa herkuttelua ystävän kanssa Patronassa. Tällä hetkellä Helsingin ehdottomasti paras meksikolainen ruoka löytyy sieltä. Vaikkei ravintola enää kovin uusi olekaan, pöytää on vaikea saada samalle viikolle. Mutta ehdottomasti worth the wait! Arjen irtiottoja, niistä elän.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti