30.9.2015

Syyskuun viimeinen ja arvontamuikkari.

Väliaikaiskämppä, motivaatiokämppä, p***aluukkuakin olen joskus käyttänyt. Erinäisiä kutsumanimiä on käytetty, mutta harvemmin on sanottu koti. Koti on siellä missä sydän on, ei taida olla meidän sydämet juurtuneet tähän Länsiväylän ja ison kauppakeskuksen kainaloon. Kätevä paikka ja huippu taloyhtiö, mutta not our cup of tea.

 

Tänään vihdoin sanoimme kämpän irti. Jihuuu! Väliaikaisasumista tulee kaikkinensa 2 vuotta ja 4 kuukautta. Koko väliaikaisasuminen on ollut yhtä henkistä marraskuun maanantaita, se venyi aivan liian pitkäksi. Tosin vanhimmat varastossa olevat laatikot olen pakannut jo vuonna 2005, sen jälkeen ne ovat muutosta toiseen vaihtaneet avaamatta sijoituspaikkaa. Laatikot ovat vain lisääntyneet matkan varrella.

Nyt en oikein vielä tiedä miten käsittelisin tätä helpotuksen tunnetta. Ei ole täysin varmaa että voimme vielä ensi kuussa muuttaa, mutta tarkoitus on. Koskaan ei tiedä mitä yllätyksiä matkan varrella tulee. Emmekä halua juosta kilpaa ajan kanssa verenmaku suussa. Nyt vaikuttaa kuitenkin lupaavalta.
Ihan tyhjän päälle ei onneksi jäädä jos jostain syystä marraskuun puolelle virallinen muutto venyykin. Onnekkaat ystävämme matkaavat Suomesta Espanjaan talven viettoon ja heiltä jää talo tyhjäksi muutamaksi kuukaudeksi. Ihanan näppärää kun lapsensa ovat vielä niin pieniä ja oppivelvollisuusvapaita. Upea mahdollisuus! Heidän residenssistään on luvattu meille täysi käyttöoikeus jos tilanne niin vaatii. Oli kyse päivistä, viikoista tai... no joo en maalaile enempää :)
Ihanat ystävät! <3

Nykyisestä osoitteesta tulen kaipaamaan loistavaa sijaintia, erinomaisia liikenneyhteyksiä, taloyhtiön mahtavaa kierrätysjärjestelmää, lämmintä autohallipaikkaa ja kadunyllityksen päässä olevia palveluja. Tässä hullussa elämänvaiheessa tämä kaikki on ollut pelastus! Ehdin jo tottua siihen että neuvola, kirjasto, marketit, posti, apteekki, pesula, lääkärit ja vaatekaupat löytyy kaikki vierestä. 

Tuleva elämä kaipaa siis tietyillä osa-alueilla hieman enemmän suunnitelmallisuutta, vähemmän impulsiivisuutta :)
 Mutta on se kaiken edellämainitun menetyksen arvoinen <3  

ps. Arvonta auki enää tänään! Ihanasti olette sinne löytäneetkin! :) 


9 kommenttia:

 1. Wau! Aika matkan olette tehneet, tsemppiä ja voimia loppurutistukseen! Älä lopeta blogiasi, tätä on ihana lukea! :) Luin tuolta arvontapostauksesta kommentteja ja siellä oli eräs niin osuva josta olen täysin samaa mieltä. Tässä blogissa on lämpöä höystettynä sarkasmilla ja huumorilla, kirjoitat ihanasti pilke silmässä. Et maalaa pelkästään unelmaelämää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoista! Niin mieltä lämmittävää <3 <3 Elämä ei ole pelkkää unelmaelämää ;)

   Poista
 2. Komppaan edellistä kommentoijaa !!! Tsemppiä loppurutistukseen <3

  VastaaPoista
 3. Vielä vähän rutistusta jäljellä. On teillä ihanat ystävät <3
  Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä! Vielä vähän pitää jaksaa!

  VastaaPoista
 5. Kaikki mahdolliset voimatsempit lähetän teille! <3 Häämöttää jo, niin lähellä häämöttää!! Ja pian nähdään! \o/ :)

  VastaaPoista