16.2.2015

Miffy tuli taloon

Meidän pienokaisella on oma hyvä haltiatar. Tämä haltiatar on tarkkakorvainen ja tarkkanäköinen. Hän selvästikin seuraa äidin blogia ja lukee rivien välejä whats appissa. Tämä hyvä haltiatar täytti nyt äidin kolme toivetta kertarysäyksellä. Sai pienokaisenkin ikionnelliseksi. Eikä ollut ensimmäinen kerta <3

 

Äiti oli kertonut ihanalle haltiattarelle pikkupalleron Miffy-ihastuksesta. Miffy-kirjat ja pehmot ovat suosituimpia kaikista. Samoin äiti oli valitellut haltiattarelle kivojen lastenhuoneen yövalojen puutetta markkinoilla.  Äiti oli myös kertoillut blogin puolella loppumattomasta innostuksesta lastenhuoneen sisutuspuuhissa. Ja tämä haltiatar tuntee äidin tyylin 22 vuoden kokemuksella kuin omat taskunsa.


Eräänä aamuna viime viikolla hyvä haltiatar saapui kotikaupungistaan Pariisista ja ilmestyi meidän kotiovelle. Mukanaan Miffy ja aamiaiscroissantit. Ihana Miffy joka toteuttaa äidin ja tyttären yhteiset toiveet. Miffy on himmennettävä lamppu joka toimii neitokaisen huoneen sulostuttajana ja yövalona. 
Täydellinen! 

27 kommenttia:

 1. Tuo on ihana! Kyllä on teillä onneksa pikkuneiti :) Itse olen tuosta myös haaveillut mutta en ole vielä raaskinut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä, neiti (ja äiti) on kovin onnekas että on tuollaisia ihania haltiattaria elämän polulla mukana <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Onnekkaita ollaan tuollaisista ihanista haltiattarista <3

   Poista
 3. <3 <3 <3

  Haltiatar vai haltijatar... siinäpä kysymys! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 besos besos besos <3
   Arvaapa vaan mietinkö samaa mutta huolellinen taustatyö sai mut kääntymään tuon haltiattaren puoleen. Siis Disneyhän käyttää sitä myös, joten ei voi väärin mennä :D

   Poista
 4. Satuolento ja tässä tapauksessa hyvä naispuolinen ystävä on haltiatar, jos taas naispuolinen omistaa jotakin, on hän haltija/haltijatar. Näin mä tän käsittäisin. Viisaat kertokoon jos oken väärässä. Anyway lamppu on niin suloinen, että voisin tuollaisen oman sänfyn viereen laittaa. Olipa kiva haltiatar teillä ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inhoan puhelimella kirjoittamista, tulee niin paljon kirjoitusvirheitä.

   Poista
  2. Ihanaa Outi, kiitos tästä selvennyksestä! <3
   Mietin sitä vaikka kuinka pitkään ja mallailin eri kirjoitusasuilla... Olin varma että väärin menee vaikka miten teen. En ole varmaan koskaan arponut jotakin sanaa näin huolella. Mutta päädyin siis oikeaan! Jee!

   Poista
 5. Siis IHANA!!! Meillä ei mennä nukkumaan ilman neljää pupua ja kaikki vaatteet ovat pupupupupua. Ollaan myös suunniteltu yövaloa, kun taaperoa meinaa vähän pelottaa, tämähän olisi täydellinen! :) Saako tätä mistään Suomesta...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan!? :D Puput on pop meilläkin, niitä tuli jossain vaiheessa ovista ja ikkunoista. Mutta Miffy on kaikkein ihanin <3
   Tuo on just täydellinen valo koska sen saa ihan totaalihimmeästä kirkkaaseen. Tuo kyseinen yksilö matkasi meille Pariisista mutta tein vähän googletyötä ja löysin nettikaupan joka toimittaa näitä Suomeenkin. Semmoinen kun www.design-originals.eu. Hollantilainen niinkuin Miffykin ;)

   Poista
 6. Totally! Täydellinen meille ja pikkuneidin tarpeisiin <3

  VastaaPoista
 7. Haltija ja haltia ovat molemmat oikein, haltija tosin vakiintuneempi (=vanhempi) muoto.

  Mutta mitä muutoin käyttämääsi kieleen tulee, niin mistä mahtaa johtua yletön englanninkielisten sanojen/fraasien viljeleminen? Johtuipa mistä vaan, niin se näyttää jotenkin hassulta ja feikiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi OMG! Mielenkiintoinen sanavalinta tuo feikki... ;) Mun oli ihan pakko kayda laskemassa tama 'YLETON' englanninkielisten fraasien ja sanojen viljely. Vimeisimmassa kolmessa postauksessa ZERO! Taman vuoden postauksissa max 5. Joten yleton on hieman harhaanjohtava...? Vaikka en bloggaajaa tunnekaan kuin blogin valityksella, sanoisin etta feikki on viimeisin asia joka mieleen tulee. Tahan patee sanonta: Get a life and find a blog that YOU like :) Koska niitahan riittaa! Anonyymina on helppo huudella ja aiheuttaa pahaa mielta toisille.

   Poista
  2. Kiitos kommenteistanne :)
   Haluaisin pitää blogin hyvänmielen blogina enkä todellakaan pahoittanut mieltäni kommentista. Itseäni ei haittaa anonyymit kommentoijat, sen vuoksi pidänkin kommentoinnin toistaiseksi avoinna ilman tarkisteluja. Kaikki kommentit ja kommentoijat ovat tervetulleita. Ehkä itseäni on kohdeltu pumpulihanskoin vielä täällä kommenttipuolella mutta koska avointa blogia kirjoitan tiedän myös että kuraa saattaa sataa niskaan hetkellä millä hyvänsä.
   Harmillista jos kieleni kuulostaa hassulta ja feikiltä, en kuitenkaan usko muuttavani linjaa koska olen sillä aloittanut ja jatkan niinkun luonnolliselta tuntuu. Eräänlainen päiväkirja ja kuulumisten päivityspaikka tämä on edelleenkin... Äidinkielen pisteitä tästä ei varmasti ropise mutta niitä täältä en haekaan :)
   Toisaalta tässäkään postauksessa ei tainnut olla ylettömän runsasta englanninkielen ilotulitusta..? Tai edellisessäkään?

   Poista
  3. Minäkin haluan sekoittaa lusikkaani vielä tässä sopassa... Jos tuo englanninkielen käyttö on kriteeri hassulle ja feikille, suurin osa blogeista olisi sillä mittapuulla juuri hassua ja feikkiä. Voisin luetella tässä rivikaupalla blogeja jotka vielä enemmän viljelevät englanninkieltä, ja vielä huonoa sellaista. Anna piristää blogiaan juuri oikeilla sanonnoilla ja oikeissa kohdissa, ja oikealla kieliopilla! Jos haluaa opettaa toisia kirjoittamaan ei luulisi käyttävän sanaa feikki. Mistäpä muualta sekään on tullut kuin englanninkielestä.
   Tämä blogi on itselleni niitä mieluisimpia, on niin hienoa ettei bloggari keskity vain yhteen asiaan!

   Poista
  4. Kiitos Pirita :) En kirjoita blogia ryppyotsaisesti enkä tosiaan toivo että sitä ryppyotsaisesti tatti otsassa luetaankaan :D

   Poista
  5. Pakko kommentoida. Monesti jos ei juurikaan käytä vieraita kieliä tai hallitse niitä, tämmöiset pistävät hassuina silmään. Minun oli ihan pakko jopa lukea postauksia löytääkseni näitä, niin vaan ovat ohi menneet ja sulautuneet hienosti kirjoitukseen. Se kertoo siitä hallitusta käytöstä oikeissa tilanteissa. Surkeita esityksiä olen nähnyt muissa blogeissa, joten nappisuoritus täällä. Julkisen blogin kirjoittamisessa on varjopuolia, mutta olin some luennolla kuuntelemassa mielenkiintoista faktoja ja keskustelua... Tiestitkö että nämä kriittisimmät kommentit monesti tulee anonyymiverhoon suojautuneilta tutuilta tai puolitutuilta? Saavatpahan sanottua :(

   Poista
  6. Joo tää on tätä, saattaahan se tuntua hassulta, joillekin... Ja olin aikaisemminkin kuullut tuosta uskomattomasta faktasta, pakkohan se on uskoa että näinkin voi olla mutta minkässille voi. Ongelmansa kullakin.
   Kiitos kuitenkin kivoista sanoistasi Jonna! :)

   Poista
 8. Aivan ihana lamppu ja kylläpä teille onkin ihania rakkaita elämässänne :)

  VastaaPoista
 9. Oiiiii mielettömän ihana Miffy! Jos meillä asuisi pieni ihminen niin kantaisin kyllä Miffyn tulevalta Amsterdamin reissulta meidänkin kotiin:) Pakko kommentoida tätä Anonyymin mainitsemaa "yletöntä englanninkielisten sanojen viljelemistä" blogissasi. Ensinnäkin mielestäni se ei ole yletöntä. Toiseksi jos niitä et ollenkaan käyttäisi niin feikkaisit ;) Tiedän, koska tunnen sut jo vuosilta ennen blogia. Se että olet asunut Britanniassa, näkyy ja kuuluu . Ja niin täytyykin! Se on osa sua ,luonnollisesti. Joten jatka samaan malliin! Mä ( ja moni muu) tykkää tyylistäsi kirjoittaa juuri sellaisena kuin se nyt on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Anu, mitä tähän voi tippa linssissä muuta sanoa kun että <3 <3 <3

   ps. voithan sä tuoda Miffyn reissusta anyway. Ikäänkuin varastoon... ;)

   Poista
 10. Kyllä on hieno lamppu! :) Tämä oli kiva postaus lukea.

  VastaaPoista