3.12.2014

3rd


Tänään on tällainen aamu. Kolmannen päivän luukusta ei hyppää se virkeä, kaiken jaksava äiti. Fiilis on juuri tämä, tänä joulukuun kolmantena. 
 

Meillä on nukuttu levottomammin nyt kuukauden verran. Alkuun tuskailin zombiena kunnes tajusin että pikkuisella kaikki jumppa- ja liikkumishalut puskevat nyt uniinkin.  Neiti löytyi omasta sängystään milloin missäkin nurkassa kontillaan ja seisomisharjoitukset ottivat veronsa myös. Tukea vasten osataan jo nousta seisomaan ja pysytään hienosti pystyssä, sitä siis harjoitellaan öisinkin.
Tiedän, tiedän... Se on vain vaihe, ohimenevää. Liikkumisen ilo, onni uusien asioiden oppimisesta menee tottakai meidän kiitollisuuslistalla kärkeen :) Unet ja seesteisemmät yöt tekevät paluun vielä. Mutta jos ensi yönä vahingossa unta riittäisi pidemmissäkin kuin kahden tunnin pätkissä? 
*varovaisen toiveen heittää hän ilmaan ja juo kolmannen kahvikupillisen*

Ja virittäytyy joulufiilikseen tänään tällä <3

ps. Arvontamuikkari!! Vielä on aikaa osallistua. Kurkkaa ekaan luukkuun ;)

8 kommenttia:

 1. Ihana tää sun joulukalenteri ja tää sun blogi! En oo kovin ahkera kommentoimaan mutta käyn lähes joka päivä kurkkimassa täällä uuden postauksen toivossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun käyt! Nythän sulla on aikaa ottaa tästä päivittäinen hetki ;) Toivottavasti en tuota pettymystä! <3 Olet ollut mielessä paljon!

   Poista
 2. Teknisiä ongelmia.. Niin ja tsemppiä yökyöpelin kanssa! <3

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä yövalvomiseen, kuvittele että niitä olis kaks ni se tuntuu paljon helpommalta ;) <3 JAKSUHALI!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan jaksuhali joo! :D Vaikka kaksi olisin toivottanut ilomielin tervetulleeksi, voisin kuvitella että nyt vois vähän puhalluttaa jos samaa linjaa vetäisivät :) Ei tää valvominen edes niin paha ole, mukavuudenhaluinen minäni ehti vaan jo tottua kokonaisiin öihin :) No hard feelings!

   Poista
 4. Ihana paita! Mistä noita saa?? Mul on tuo vähän sama fiilis... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmoinen lastenvaateputiikki kun Carter's, Dubaista löytyi :) Me kierreltiin ja etsittiin jotain punaista vaatetta neidille jouluksi. Tämä kiinnitti meidän molempien huomion, yllätys!! :)) Vaikka ei ehkä jouluaaton asuksi päädykään...
   Tsemppiä noiden fiiliksien kanssa <3

   Poista