4.6.2014

My girl

Tässähän kävi vähän niinkuin ajattelinkin.
Edellisestä postauksesta on kulunut valitettavan pitkä aika, mutta aivan järjettömän hyvä veruke muutti meille 7 viikkoa sitten :) 
 Tulin nyt kuitenkin huhuilemaan että kaikki on hyvin! Elän vain onnellisuuden, väsymyksen ja vauvanpuklun täyttämässä vaaleanpunaisessa kuplassa edelleen. Vieritän blogihiljaisuuden 'syyn' ihanan 7 viikon ikäisen pienokaisemme niskoille jonka jokaisesta hetkestä olen halunnut nauttia täysin siemauksin. Samaa blogihiljaisuutta tunsin raskauden alussa, bloggeriin kirjautuminen ei käynyt mielessä pitkään aikaan. Se ei ollut tietoista välttelyä, ajatukset vain huomaamatta ajautuivat toiseen suuntaan. Niin on käynyt nytkin.7 viikkoa on hujahtanut vauhdilla. Vauva-arki on ollut sitä ihanaa, huikean pakahduttavaa, pastellista kuplaa mutta toki myös väsyttävää ja häkellyttävää.
 Tarkoituksellisia hymyjä ja jokeltelua on ollut jo parin viikon ajan, ne on sulattaneet äidin ja isin sydämen täysin. Maailman hauskinta on jokellella mustavalkoiselle pandakarhulle ja oman hoitotason päällä oleville koreille, ne myös saavat äidin ja isän lisäksi runsaasti hymyjä osakseen. Joka päivä tulee jotain uutta. Pienokainen kasvaa vauhdilla, pienimpiä vaatteita olen haikein mielin jo pakannut pois. 
 Isi on pop, niillä kahdella on jo ihan omat juttunsa. Tulevat loistavasti toimeen vaikka äiti välillä omilla asioillaan kävisikin. Äidin nuotinvierestä lauletut sävelet on ihan yhtä huikeita kun 3-vuotiaan 
serkkutytön sepittämät unilaulut.
Kylpyjä ja suihkuja rakastaa hän. Päivisin valvoo, öisin nukkuu. Tätä minityyppiä on ikävä silloinkin kun hän nukkuu, vaikka ihan vieressä nukkuisi.
That's our girl.
8 kommenttia:

 1. Ihana kirjoitus ja ihania kuvia. Vauva-arjessa ei ole kummakaan jos ei blogiin ehdi, tänne ehtii myöhemminkin. Nauti vauvasta, ne kasvaa kamalan nopeaa. Apua mun vauvakuume sen kun kasvaa. Onnea vielä kerran ihanasta tuhisijasta <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! Kuulumisia jo kaipailinkin, kuulostaa suloiselta. Luxusta tuo yönukkuminen :)
  Nauti kovasti ja päivitä aina silloin tällöin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vain on suloista :D Kyllähän kaiken ajan voisi käyttää ihan vaan neitiä ihastellen ja seurustellen. Univelkaa ei ole, happy happy! ;)

   Poista
 3. Voi kuinka valtavan suloisia kuvia <3 Kyllä tuo pikkuinen nyytti koneen ääressä istumisen voittaa, blogimaailma kyllä odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä <3 Mutta kyllä blogimaailmakin niin koukuttava on että toivottavasti nopeasti tulee kirjoiteltua 'I'm back' :)

   Poista
 4. Tuo ikävän tunne on niin mahtava. Onnellisuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tänään mietiskelin kun ajelin autolla neitonen takapenkillä omassa kaukalossaan että ikävä on vaikka toinen on vaan puolen metrin päässä :D

   Poista