13.9.2013

Sisustuskeiju

Sain Ranskasta asti kivan haasteen. Ystäväni heitti haasteella joka on kuulemma alkuperäisesti lähtöisin Suomesta!? Siellä se pyörii suomalaisten 'ranskattarien' blogeissa, hauska juttu. Mulla on kirjoittelun lisäksi blogien seuraaminen ollut hetken hieman jäissä, joten tällainen on mennyt ohi tyystin! Valaiskaa jos tiedätte enemmän! :) Haaste kuului näin:

Olkapäällesi istahtaa sisustuskeiju 2500 euron kanssa. "Saat mitä haluat, mutta aikaa ei ole paljon. Kaikki pitää käyttää sisustukseen omaan kotiisi. Kerro toiveesi!"

Ystäväni oli listannut kaikkea pientä kivaa hankintaa kotiin. Itse en osaa tällä hetkellä haaveilla pienistä 'tilpehööreistä'. Toki astiastoja voisi aina kasvattaa. Haaveet ovat hieman isompia ja tätä haastetta ei tarvinut edes miettiä. Heti mieleen tuli tarpeellinen huonekalu. Yksi pitkäaikainen haave joka osuisi sisustuskeijun asettamaan hintarajaan on Muuton Reflect lipasto. Okei, ei ihan täysin osu, kierretään hieman... Kun hankinnan ajoittaa siihen kivaan päivään jolloin Finnish Design Shop myy valikoimiaan -20%, se on siinä! Kätevää, eikö?  :D 

Mutta kumpi väri??

 

Kuvat Finnish Design Shop

9 kommenttia:

 1. Tuo haaste on kiertänyt blogeja nyt alkusyksyn, mutta en myöskään muista mistä sai alkunsa. Kivaan tarkaisuun päädyit, itse valitsisin tuon puun värisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se puunväri tällä hetkellä on ykkösenä. Katsotaan mitä mieltä olen kun on oikeasti paikka johon sen sijoittaa :)

   Poista
 2. Tylsimys!! Mä odotin näkeväni kaikenlaista kivaa sisustustrendiä Suomen rintamalta :D
  Mutta upea huonekalu, ottaisin meillekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorry darling! :* Kiitos haasteesta mutta en keksinyt muuta. 'Less is more...' ;)

   Poista
 3. Haaste on lähtöisin 'Modernisti kodikas' blogista. Olisipa hauska tietää missä muualla haaste kiertää :)
  Sulla oli piristävän erilainen näkökanta haasteeseen. Yleensä haasteeseen vastanneet ovat listanneet useita hankintatoiveita :)

  -Hanski

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos infosta Hanski! Olen joskus blogia kurkkinutkin :)
   Sosiaalisen median voima on valtava, kuulin että myös Yhdysvalloissa pyörii pienesti 'suometarten' joukossa :)

   Tällä hetkellä tavaratilanne väliaikaiskodissa on niin kaoottinen että en edes ajatuksen tasolla uskalla ajatella tuon enempää lisää kamaa. Aikaa ja katseita kestävä lipasto on tärkeysjärjestyksessä ykkösenä ;)

   Poista
  2. Ohoh, sisustuskeiju se on ottanut vähän pidemmän lentomatkan :) Palasin blogiisi pitkästä aikaa, kun muistin sinun haaveilevan Egg--tuolista. Onko haave jo toteutunut vai onko unelmat muuttuneet? :)

   Poista
  3. Moi Kerttu! :) On se ihmeellistä miten haasteet ja keijut lentelee ympäri maailmaa, hieno juttu! Egg on meillä vielä haaveena vaan, tiukasti ostoslistan kärjessä. Toivottavasti heti kun koti valmistuu! Unelma ei ole kadonnut mutta kesällä tapahtunut muutto väliaikaiskotiin (joka on reilusti pienempi edellistä) tukahdutti pakonsanelemana hetkeksi sekä shoppailun että sisustushaaveet.
   Onneksi en ehtinyt tilaukseen vielä pistää :)

   Poista