9.9.2013

Diptyque

Hei hei, täällä ollaan! Pari viikkoa on vierähtänyt kivoissa loppukesän tunnelmissa. Aika on hurahtanut siivillä upeista ilmoista ja ystävien seurasta nauttien, kesäjuhlien, brunssien ja dinnereiden merkeissä. Ok, välillä olen käynyt töissäkin :) Läppäriä olen lähinnä työntänyt kauemmaksi ja töissäkin huomasin että suorastaan kartan koneella istumista. Se on ollut ihan tervetullut ilmiö.

Koska paljon on kyselty kummityttöni yllärin vaiheista, on ihan pakko mainita sen verran, että olen häntä kehoittanut hankkimaan passin. That's all folks... for now! ;)

En ole aiemmin sisustuksesta juurikaan kirjoitellut. Kuten jo *täällä* mainitsinkin, yksi suurimmista innostuksistani on ollut hieman jäissä. Mutta yksi varmimmista syksyn merkeistä on sisustusvimman salakavala saapuminen. Sitä huomaa enemmän käpertyvänsä kotiin ja huomio kiinnittyy enemmän kodin pieniin yksityiskohtiin. Vaikka olen vakaasti päättänyt olla tuhlaamatta pennosia väliaikaiskodin sisustusratkaisuihin, Ikeasta kotiutui olohuoneeseen isompi Lappljung Ruta matto ja uudet valkoiset pellavalaskosverhot löysivät myös paikkansa.  Ajavat asian väliaikaisratkaisuina budjettitaloudessa. Ihanat Beni Ourainit ja huonekaluhankinnat saavat odottaa uuden kodin valmistumista. Ai että, can not wait!! :)

Ja ne kynttilät. Hello, my name is Anna and I'm a candleholic!
Nyt olen antanut hieman vimmalle periksi ja otin budjetista huolimatta pienet baby stepsit myös kynttilöiden hyväksi. Viime viikolla lähetti toikin tämän syksyn ensimmäiset Diptyquet kotiovelle.


Näillä kynttilöillä on ihmeellinen tunnemerkitys ja en ole löytänyt niiden voittanutta. Meillä oli Lontoossa kämppikseni Elisabethin kanssa ihana tunnelmallinen kattohuoneisto Kensingtonissa. Oli kaksi asiaa joita siellä aina oli, tuoreita valkoisia liljoja ja Diptyquen kynttilöitä. Kynttilöitä viriteltiin takan reunalle, kylpyammeen reunalle, keittiön ikkunalle jne. Kynttilöiden ja liljojen tuoksutunnelmissa palaan aina hetkeksi Kensingtoniin. Se on ihanaa se. Valitettavasti lempituoksuni Coing valmistus on lopetettu, kotoa löytyy enää jämiä. Tällä keralla valitsin toiset suosikki-ihanuudet.

Tuoksuissa on muistoja. 6 kommenttia:

 1. Ai ai... Täällä toinen Diptyque fani ilmoittautuu! Harmittelen ettei Suomesta saa. Mistä tilasit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farfetch.com. Sieltä saa näitä ihanuuksia, voi olla että muualtakin mutta tätä shoppia olen käyttänyt :) 2 vuorokautta tilauksesta oli DHL'n lähetti ovella. Huippupalvelu!

   Poista
 2. Kynttilöissä vain on sitä jotain, ihan omaa tunnelmaansa. <3
  Täällä myös toinen, joka on jo kauan, kauan ollut riippuvainen kynttilöistä. ;) Tosin nyt tuota vaivaa vähän helpottaa PartyLiten Konsulttina toimiminen. ;) :D

  Minulla on Iloa & Unelmaa-blogissani haaste Sinulle! :)

  Aurinkoisia syyspäiviä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, kynttilöillä saa mielettömän tunnelman! Itse rakastan Partyliten tuoksuttomia tuikkivia, parhaita! Eivät savuta lainkaan ja palavat kauniisti. Niitä saattaa parhaana iltana palaa jopa parikymmentä erinäisissä kipposissa :D
   Kiitos kivasta haasteesta, täytyypä ottaa vastaan ja paneutua asiaan! :)
   Ihanaa syksyä Emppu <3

   Poista
 3. Itsellenikin hankin tuon samaisen Ikean maton, kätevä koiraperheessä :) Ja kovin helppo pitää puhtaana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me mentiin hakemaan Stockholmia mutta sehän oli livenä aika huonolaatuinen, ei varmasti aikaakaan kun se olisi ollut nukkaa täynnä.
   Ja hankala imuroida. Päätin että eniten inhoamani kotityö ei saa enää hankalammaksi tulla joten valittiin tuo Lappljung Ruta. Superhelppo tosiaan imuroida ja pysyy paikoillaan koirankin melskatessa! :D

   Poista