6.2.2013

Fuss-free food

Kun mies on reissussa, voin vapaasti kokkailla tiettyjä juttuja kuten kasvisruokia ja keittoja. Teen toki niitä muulloinkin mutta yleensä kommentti on seuraavanlainen 'TOSI hyvää mutta nälkä ei lähtenyt' :) Yksi suosikkini näistä on Gullichsenin pariskunnan herkullinen avokadopasta, joka on varmasti syksyn valtavan media- ja blogihuomion vuoksi monelle jo 'so last season'. Mulle ei. Ikinä. Etenkin näin kiireisinä ja myöhään venyvinä päivinä ei ole aikaa slow foodille. Fuss-free fast food on tämän viikon juttu ja siihen avokadopasta sopii täydellisesti. Tarveaineet löytyy aina kaapista, valmistuu äkkiä ja on superherkullista! Naisellinen nälkäni lähtee ja on helppo valmistaa vain yhdelle :) Teen erilaisia versioita, lähinnä leikin eri yrteillä. Mutta en lähde liikaa muuntelemaan alkuperäistä reseptiä joka löytyy mm. Safkaa keittokirjasta ja Hannan ihanasta Chicling blogista. Alkuperäinen versio kun vaan on niin bueno! Tänään on vuorossa melkein normi, korianteri/basilika versio, eikä aikaakaan kun se on jo lautasella :)

2 kommenttia:

  1. Upeat värit!! Avokadopasta lähtee nyt kyllä kokeiluun!

    -Hanna K.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! Myös mun mielestä nuo värit ja ainekset ovat upeita sellaisinaan, vaikka maistuvatkin superherkullisilta 'fuusiona' :)

      Poista