14.1.2014

Perfect London

Hellurei ja huh heijaa! Aika lentänyt jälleen siivillä, väliin mahtunut joulu, uusi vuosi ja loppiainen. Ja kokonaiset 5 kotona nukuttua yötä. That's right. Tahti on ollut tiukka ja kotona on vietetty liian vähän aikaa, mutta nyt on aika hellittää. Tämän viikon lepäilen kotioloissa ja viikonloppuna on taas tarkoitus 'nostaa kytkintä'.
Sunnuntaina jälleen yhdestä reissusta kotiuduttua tuli rankka väsymys mutta myös helpotus, vaikka viikonloppu kaveriporukassa kovin ihana olikin.

Viime viikolla vietin ystäväni kanssa laatuaikaa Lontoossa. Rauhallinen fiilistelyreissu oli aikeena ja sellaiseksi se muodostuikin. Hieman ostoksia, herkuttelua ja ystävien tapaamista. Syksystä asti olin miettinyt mikä fiilistelyreissun kohde olisi. Ystävien luokse Wieniin vai Pariisiin.
Vaakakuppi kallistui kuitenkin jälleen Lontooseen, yllätys!Ale-myyntien karttajana olin ajatellut tähän ajankohtaan osuvan reissun muodostuvan shoppailun kannalta ahdistavaksi. Väärin. Näin rauhassa en varmaan koskaan ole saanut Lontoon kaupoilla kulkea. Jonottamatta, ilman tungosta. Täydellinen ajoitus!
Jaettavana on jälleen pari hyvää ravintolavinkkiä Lontoon kävijöille. Ostoskuvioissa noudatettiin mm. hyväksi havaittuja Westfieldejä *klik*. Tee-tuliaiset haettiin, mistäs muualta kuin Whole Foodsin lippulaivasta High St. Kensingtonilta. Jos on aikaa ja kiinnostusta, käykää ihmeessä katsastamassa Whole Foods. Mieletön paikka, mikään rapakon takaa löytyvistä saman ketjun liikkeistäkään ei vedä vertoja tälle kolmikerroksiselle ruokataivaalle.

Muutaman vuoden takaisesta Australian matkasta lähtien olen kaivannut Bill Grangerin ravintolassa tarjottuja aamiaispannareita. Ricotta hotcakes, banana and honeycomb butter. Oh my, kielen veivät. Kun loppukesästä kuulin että Granger & co on rantautunut Lontoon Notting Hilliin ja aamiaislistalta löytyi nuo himoitut pannarit, matkakuume alkoi välittömästi. Luultavasti ricotta hotcakesit myös sinetöivät päätöksen Lontoon, Pariisin ja Wienin välillä.
Sad, but true.
Mutta ei kaduta, yhtä makoisia kun Sydneyssä aikanaan.
Jos Lontooseen matkaat, suosittelen Grangeria lämpimästi. Eivät ota varauksia mutta pöydän saamisessa ei ollut arkiaamuna ongelmaa. Ja yksi Take Thatin pojistakin meillä oli aamiaisseurana, so why not ;)
(No okei, viereisessä pöydässä.)Toinen vinkki löytyi ystävän kautta. Olin nähnyt hänen blogissaan brunssikuvia 'The Riding House Cafesta'. Sinne piti siis päästä. Suosittelen! Kattava lista, viehättävä miljöö ja hyvä lokaatio.
Ja brekkie-smoothiet tuli maitopulloissa. Ihana idea! :)


And off to London you go! Enjoy :)

6 kommenttia:

 1. *Snif*... Skippasit meidät pannareiden vuoksi.
  Paris will wait <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos näistä vinkeistä!!! Testiin menee seuraavalla kerralla, työmatka häämöttää jo kolmen viikon päässä.
  T. Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmeessä jos vain aikataulu antaa periksi. Ykköseksi laittaisin Grangerin :)

   Poista
 3. Granger on meidan viereisella kadulla. Hyvaksi, rauhalliseksi ja herkulliseksi paikaksi todettu! Et suotta kehu! Kiitos toisesta vinkista myös, taytyy testata kun sinne suunnalle ehditaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Granger on just sitä. Toinen suosikkini on Tom's, ihan siinä lähellä. Lucky you, että saat Notting Hillissä asua ja hengailla! :)

   Poista