17.5.2013

*poks*

Blogissa on ollut kovin hiljaista vaikka on jotain mitä olisin niin kovasti halunnut huutaa koko maailmalle... But didn't wanna jinx it! Mutta NYT saadaan korkata jo pitkään kylmässä odotellut Domppa!

Kliseinen mutta jälleen kerran loistavaksi todettu lausahdus 'asioilla on tapana järjestyä' on aika sopiva juuri tähän hetkeen. Viikon sisällä hyväksyttiin asunnostamme tehty tarjous ja löydettiin tontti! Virallisetkin kaupat pikkuisesta maapläntistä on vihdoin tällä viikolla tehty ja myös asuntokaupat signeerattu, joten hetkeksi voi jalkoja irrottaa maasta ja ihan vähän leijua. Edessä on varmasti kaikenlaista ja projekti ei tule olemaan helppo, ruusunpunaisia kuvitelmat ei ole. Mutta tänään en mieti sitä! Järjen ääni (mies) sanoo ettei asiaa kannattaisi sen enempää hehkutella ennenkuin rakennuslupa on saatu... I get it! Mutta kun niin kovasti haluan, niin kamalan pitkään tätä on odotettu! Toivottavasti samainen järjen ääni ei koskaan joudu toteamaan 'Told you so'.

Joudun ehkä lisähehkuttamaan asiaa täälläkin kunhan jalat taas koskettaa maata ja olen makustellut näitä uusia kuvioita ja hienoisia suunnanmuutoksia :) 

Jospa Rocky Road olisi meille nyt merkitykseltään jotain ihan muuta... edes hetken ;)
13 kommenttia:

 1. Tajuttoman upea juttu! Siitä se lähtee! :)

  VastaaPoista
 2. Ehkäpä se tie vähän suoristuu ja kivetkin lentää ojaan sivuun teidän tieltä ;). Ihanaa olla tällä matkalla mukana :)!

  Miira

  VastaaPoista
 3. Onnea onnea! Hieno homma! Eipä malta oikein odottaa projektin etenemistä :) Pidäthän ajan tasalla!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pidän varmasti, mutta aikaa tähän tulee menemään, sen verran erilaisempi prosessi kaikkineen...

   Poista
 4. Yai! Mahtava juttu on kyllä! Onnittelut vielä tätäkin kautta <3

  VastaaPoista
 5. Uuuuuuuulalaaaaa! Niin ne vaan asiat järjstyy :) Varmasti mukana seuraamassa kodin valmistumista!! Sulla on niin hyvä sisustus-silmä! ;)
  T. Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooohlalaa todellakin :) Eipä olis uskonut vielä kuukausi sitten että nyt ollaan tässä. Mutta onneksi on edetty joissakin asioissa. Kiva kun seurailet! :)

   Poista
 6. Ai että miten hienoa!! So happy for you! Kaikkea hyvää projektiin <3

  VastaaPoista
 7. Hei! Olen innostunut uusi blogilukija ja bongasin heti kivan blogisi! Tätä taivalta seuraan herkeämättä :) Kovasti tsemppiä siihen!

  VastaaPoista