8.12.2014

8th

Tänään on päivä jolloin meillä ei ole pikkumurun kanssa mitään kalenterissa. Tai on illalla vauvauinti mutta sitä ennen saa haahuilla kotona tohvelit ja pyjamapökät jalassa. Ja sylitellä rauhassa vaikka koko päivän. Tyllerö nukahti aamupäivätorkuille, itse keitin nyt vasta kahvit. Oma hetki sohvan nurkassa. Kisa on tiukka, lehti vai leffa? Family Stone kutsuu seuraansa mutta niin kutsuisi myös Red magazinen joulunumero. 
Tänään illalla tulee yksi joulunajan lempparileffoistani telkusta, Holiday. Ehkä yksi joululeffa päivässä riittää joten Red it is now! 
Ihanaa alkanutta viikkoa! :)


6 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanan leppoisalta :) Mukavaa päivää teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiiihanan leppoisa päivä! Nyt glögilasi kädessä ja leffa pyörii... mainoskatkoineen :D

      Poista
  2. Totta, kuulostaa ihanalta arjen aloitukselta. Mukavaa maanantaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jollain tavalla tämä joulunodotusarki ei tunnu tavalliselta arjelta, sen vuoksi jokainen päivä on kiva aloittaa jollain spesiaalilla! Kivaa viikkoa sulle Jenni! :)

      Poista
  3. Ihan teitä ikävä tulee kun näitä lukee! Mutta nyt tuntuu joka päivä siltä kun olisitte lähempänä <3 Ihanaa viikkoa teillekin murut!

    Tuohon edellisen postauksen Kaija Koohon on pakko palata, oi niitä aikoja tosiaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 <3 <3 Mulla on ihan sama fiilis kun luen sun postauksia!

      Kaijalla oli vierailevia tähtiä lavalla, olisit tykännyt! Siellä oli Anna Puu, Jenni Vartiainen, Antti Tuisku ja Erin :) Hauska lisä jo muutenkin loistavaan settiin!

      Poista