24.5.2013

Pastaperjantai

Heippa hei!

Hui miten aika lentää! Blogipäivityksiä tulee näemmä vain kerran viikossa jos sitäkään, vaikka ajatuksia pyörii päässä ja riittäisi vaikka kuinka paljon jaettavaksi ja pohdittavaksi. Töissä on tiivistahtinen viikko ja rakentamisen aloituspalaveri osui juuri tälle viikolle. Jännittävää! Ja nyt jo hieman stressaavaa, saa nähdä mihin on ryhdytty ja tuleeko mistään ylipäätään mitään.

Ensi viikolla vapailenkin koko viikon ja sehän sopii koska helteet kuulemma jälleen saapuvat etelään! :) Käytännössä mun vapailu tarkoittaa sitä että pakkaan hulluna ja yritän kuumeisesti kantaa korteni kekoon asunnon etsinnässä, johon pitäisi siis jo kuukauden kuluttua muuttaa. Mahduttaa kaikki tämä tavara vieläkin pienempään.

Eilen sain IhaNaiset ystävät vierailulle, vietettiin tämän kodin 'läksiäisiä' pizzatorstain merkeissä ;)
Tänään on vuorossa naispastaperjantai, merkitykseltään niin kovin herkullinen sanahirviö. Tämähän tarkoittaa sitä että olen home alone, valmistaudun työviikonloppuun ja kokkailin veggiepastaa Jamien opein. Tähän superherkkuun ei paljon tarvita. Sekoita hyvän oliiviöljyn joukkoon luomusitruunan mehu ja silpu sinne reilusti tuoretta minttua. Lisää vielä loraus pastan keitinvettä ja sekoita pastan joukkoon. Ja päälle raastoin kunnon kasan parmesania jota rakas siskoni lentoyhtiön painorajoja uhmaten on meille Italiasta kantanut :)
As simple as that! Ehkä ruokablogin pitäminen olisikin helpompaa kuin 'raksapäiväkirja' ;)
Mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

  1. Kuulostaa herkulliselta! Kokeilen varmasti, juuri sopivan nopealta kuulostaa mun keittiöön :)
    Mukavaa viikionloppua sullekin, töistä huolimatta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nopea ja super duper herkku se onkin :) Pastan keittoaika ja valmista on, tässä tapauksessa n. 10 min.

      Poista
  2. <3 Ryanair... Pasta näyttää todella herkulliselta! Täytyypä kokeilla. Työniloa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kandee kokeilla, sitä olis vaan halunnut lisää ja lisää... :)

      Poista
  3. Hyvää työviikonloppua! :)
    Ihan mieletön juttu tuo rakentamisen aloitus, muistan itsekin nuo ylös-alas menevät tunnereaktiot! Kiva olla matkalla mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä fiilikset meni äkkiä kattoon ja pian alas. Nyt on odottavan jännittynyt olotila. Jotain siitä tulee, mutta mitä, se jää nähtäväksi ;)
      Kiva kun olet tällä pitkällä matkalla mukana, hope u don't get bored! :)

      Poista
  4. Aurinkoista viikonloppua! <3 Tsemppiä talokuvioihin!

    VastaaPoista
  5. Jamie's Italian Lontoon Covent Gardenissa taisi olla paikka jossa olen samantyyppistä pastaa syönyt. Mintun ja sitruunan yhdistelmä on loistava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jamie's Italian on todella kiva paikka ja hyvä, konstailematon menu! Ja minttu ja sitruuna toimii hyvin yhteen, tuoksukin on huumaava :)

      Poista